Gönderen Konu: Mıknatıslı araç telefon tutucu montajı  (Okunma sayısı 4434 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 35000
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Mıknatıslı araç telefon tutucu montajı
« : Şubat 27, 2015, 10:51:55 »
Arabada cama yapıştırılan telefon tutucularının görüntüleri hoşuma gitmiyordu, ben de arayış içine girdiğinde mıknatıslı telefon tutucular olduğunu gördüm  :tamam: . Bu işin en bilineni steelie Nite ize diye bir marka, türkiyede 80-100 lira arasına satılıyor (incelemesi: http://www.teknoperest.net/nite-izenin-mukemmel-arac-tutucusu-steelie-car-mount-incelemesi).

Ben aliexpressten aynı mantıkla çalışan ( http://www.aliexpress.com/item/360-Degrees-Magnetic-car-phone-holder-UF-X1-Car-Phone-Holder-Steelie-Car-Kit-Magnet-Mount/32258544935.html ) bu ürünü aldım. Ürün yaklaşık 25 günde elime ulaştı. Bunun avantajı hem fiyatı daha uyguna geliyor (şu an 12,95 $) hemde telefon arkasına yapıştırılan parça ince bir sac parça 1mm kadar  ;) , diğer üründe yapıştırılan parça 4-5mm yüksekliğinde ve bence kötü duruyor. Ben sac parçayı telefon kılıfının arkasına yapıştırdım.

Benim aldığımda 3 adet üründe kullanabilmek için sac parça çıkıyor. Bir tanesi tablet gibi büyük ürünler için çapı daha büyük olan sac parça. Ayrıca üründe kullanılan tüm yapışkanlar 3M ve gerçekten iyi yapışıyor. Dikkatli yapıştırmak lazım çünkü bir kere yapışınca bir daha oynamıyor yerinden.  :argh:

Toyota Club Türkiye

Mıknatıslı araç telefon tutucu montajı
« : Şubat 27, 2015, 10:51:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Mıknatıslı araç telefon tutucu montajı
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2015, 11:33:45 »
Güzel bir ürün. Sonradan çıkarılması gerekirse alttaki kaplamayı sökmez inşallah.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '06
  • 65 kere teşekkür etti
  • 89 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2015, 11:46:45 »
güzel olmuş güle güle kullanın  :)
1-Fiat Marea Liberty 1,6  2004
2-Opel Corsa Essentia 1,2 2011
3-Tofaş Şahin 1,6  2000  :)
4-Corolla 1,4 D-4D MMT 2006

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 301700
  • Model Yılı: '07
  • 73 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 27, 2015, 11:54:52 »
paylaşım için teşekkürler
please seat belts

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Şubat 27, 2015, 13:48:38 »
Güzel bir ürün. Sonradan çıkarılması gerekirse alttaki kaplamayı sökmez inşallah.
Plastik parça üzerinde olduğundan kaplamayı sökeceğini sanmıyorum, ama yine de pek emin değilim  :) Sökmem gerektiğinde göreceğiz, sökmez inşallah  :-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 27, 2015, 14:09:21 »
Sökmeniz gerekirse iki damla yağ damlatın, yavaş yavaş yapışkanı bozar daha kolay sökülür.

Güzel olmuş elinize sağlık. Ben de bir ara baktım aynısına ama almaya zaman bulamadım daha.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '14
  • 86 kere teşekkür etti
  • 110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 27, 2015, 14:19:12 »
Güle güle kullanın, ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum Corollada. Sizin yapıştırdığınız yeri düşünmüştüm başta ama telefon yatay da olsa dik de olsa dörtlü tuşunu kapattığı için daha yukarı bir noktaya yapıştırdım. Bir de 3m yapışkan var altında, söktükten sonra başka yere yapışır mı, ya da bu tarz çift taraflı yapışkanlardan nerede bulunabilir?
2014 Auris TS Advance Skypack CVT
2011 Corolla Comfort Extra D4D Manuel (SATILDI)
2009 Yaris Terra 1.3 VVTI Manuel (SATILDI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Şubat 27, 2015, 15:00:48 »
Güle güle kullanın, ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum Corollada. Sizin yapıştırdığınız yeri düşünmüştüm başta ama telefon yatay da olsa dik de olsa dörtlü tuşunu kapattığı için daha yukarı bir noktaya yapıştırdım. Bir de 3m yapışkan var altında, söktükten sonra başka yere yapışır mı, ya da bu tarz çift taraflı yapışkanlardan nerede bulunabilir?

Kutunun içinde, iki adette yedek 3M bant koymuşlardı, tekrar söküp yapıştırabilmek için. Ama yapı marketlerde kuvvetli yapışan çift taraflı bantlar bulunmakta, belki onlardan alıp, uygun bir şekilde kesip de kullanılabilir.

Sökmeniz gerekirse iki damla yağ damlatın, yavaş yavaş yapışkanı bozar daha kolay sökülür.

Güzel olmuş elinize sağlık. Ben de bir ara baktım aynısına ama almaya zaman bulamadım daha.

Bir gün sökmem gerekirse aklımda bulunsun öneriniz Atilla Bey, teşekkür ederim.  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 27, 2015, 15:49:42 »
 Mıknatıslılık özelliği olan aparatların, telefon ya da kimi elektronik cihazlar üzerinde belli etkileri olabilir. Mesela saatler bile manyetik alanlardan etkilenmelerine göre de özelliklere sahipler.