0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Satış nedenş DSG korkusu olabilirmi acaba?
zafer bey hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.ancak bir tavsiyem var.şu yeti yerine neden octavia yada superb dizel bakmıyorsunuz?gerçi 1.4 tsı benzinli manuelde mantıklı bir seçim olabilir.yılda kaç bin km yaptığınızı bilemiyoruz tabiki.ancak avensisi almadan önce uzunca bir süre octavia yada superb dizeli incelemiştim o yüzden söylüyorum.
Yeti 4x4 yok muydu? Yanlış mı biliyorum? Tercih edilebilir ama bence otomatik aynı model araçtan vazgeçip manuel aynı araç almak yerine farklı araç düşünülebilir. Şuan ki SuperB bence çok iyi olur D segmenti araç Yetiden daha çok tatmin eder sizi
Zafer abi yaza kadar bekleyip yeni kasa superb al.Yeti hicbir zaman octavia veya superb nin surus keyfini vermez ...
hakkında hayırlısı olsun Zafer abi, ama istanbul şehiriçinde kullansan dgs yi bırakmak istemezsin.bilgin olduğun için soruyorum c sınıfı ve crossover araçlar sürdün, sence uzun yolda en konforlusu hangisi, gerek yolu hissettirmeyen tabiri caizse uçan halı deneyimi yaşatan, gerekse de çukurlarda daha az hissettiren, sürüşü zevkli ve güven veren hangisiydi.
Yeti parasina jeepin yeni aracida var 1.6 mutijet manuel granada mi nasil yaziliyor bilmiyorum geçen arkadaşim aldi ama biri alman birini fiat yapiyor
Ve Renegade bana göre Yeti'den de tipsiz.
Zafer Bey ne yaptınız güzelim Yeti'yi? Bir anda tipsiz yapıverdiniz
Hayırlı olsun.
Ben sadece ayni fiyat bandinda olan bir araç oldugunu soylemek istedim yoksa bi yanda tdi motor ve dsg var diger yanda mutijet motor var kalitesi yetiden daha dusuk ki bunu ayni gun icerisinde gidip ikisinide inceledim ama renegade nin tipini begendim ama baya dusunulurdum alicak olsam ama mantiken yeti daha agir basiyo,Ilan numarasi ne acaba bu arada aracin
bir ekleme yapayım arkadaşlar.. superb yenilendi yazın temmuz yada ağustosta piyasada olacak.. otohaber yada otopark sitesinde aracın resimleri mevcut... ama arkadaş yeti ye alışmış sürüş pozisyonu hafif arazi kabileyeti vs... octavia yada süperb gibi sedan araca tekrar dönüş istemez yüksek platformlu araç kullananlar...