0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DPF aracı biraz kesiyor. Yazılım attırmak istediğinizde genellikle DPF iptali yoluna gidiyorlar. Tabii aracınızın garantisi varsa tavsiye edilmez. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim araçta dpf yokmuş zaten
Emeğinize sağlık şahsi fikrimi belirtirsem pek güzel olmamış. İşçilikten mi bilemedim. Yamalı gibi olmuş.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emrah araciniza güzel şeyler yapmak için ugrasiyorsunuz.Emeğinize sağlık.Ama kusura bakmayin Mehmet kardasimla ayni görüşteyim.Bende cok yakistiramadim.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana göre ; Malisef corolla üzerinde çok oynayabileceğiniz modifiye yapabileceğiniz bir araç değil. Sonuçda siz beğendiyseniz sorun ok. önemli olan kişinin kendi mutluluğu.
Aslında benim içime sindi. Gayette beğendim. Tabi herkesin kendi zevki farklıdır.
Ben beğenmedim dedim lakin işçiliği beğenmedim. Eksozlar güzel duruyor ama difüzörün tampon birleşimi yamalı gibi bu zaman kadar bir çok markada orjinal gibi durduğunu gördüm ama sizin birleşim yerleri çok kötü duruyor.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşçilik gerçekten berbat tampon ve difizör arasında ton farkı var komple düzeltilip elden geçilmesi lazım.Kenar kısımdaki çıkıncıların düzeltilmesi lazım.Aracın üzerine çok eğrelti bi şekilde montajı yapılmış.Ayrıca üzerinde hatalar var bi kaportacınız düzeltmesi lazım.Mesaj Birleştirildi: Haziran 24, 2016, 00:57:59Ayrıca difizörü tek başına montajını yapmanı tavsiye ederim çünkü seçtiğin tampon ekleri çok güzel görünmüyor.Hevesini baltalamak istemiyorum ama bu şekilde bi uygulamaya yönelmeni tavsiye ederim.
tamam eyvallah