0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende bu kasaları çok beğeniyorum. Kardeşime şirketten yeni kasa dizel otomatik Corolla vermişler, açıkçası hayal kırıklığına uğradım.
Ekonomik olarak bir üst kasayı alma şansım vardı fakat ben sevmiyorum yeni kasa corollayı. o yüzden bunu aldım ki otomatik şansımanıda hayatta almam
Yeni aracınız hayırlı olsun. Bende yeni kasa D4D Corolla var. Otomatik şanzıman kullanımı çok rahat fakat elektronik sistem bazen hata veriyor ve insanı soğutuyor. Bir de yakıt malesef katalog değerlerine göre çok yüksek. Şehir içi katalog değeri 4,8 lt ama bende 7 lt yakıyor.
Emrah bey hayırlı olsun öncelikle.Malatya da mercekli far yapabilen biri var isterseniz görüşün bir. Tekmezar camii nin orada msg tunnig var (istiklal mah. taşangil sk.) arkadaşın adı sinan görüşmenizde fayda var bence.
Aracınız hayırlı uğurlu olsun ,mahsuru yoksa kaça aldınız boya değişen durumu nedir? Aracınız gerçekten pırılpırıl ,jantlar on numara olmuş (benimkinin aynısı kaça taktırdınız )
Araç tamamen orjinal değişen boyası yoktur. 44bin tl ye aldım 51 bin kilometrede. şuanda 54bin kilometrede araç.Jantlarıda 850 tl ye taktırdım. Yani belkide toyota corollaya uyan tek jant diyebilirim. sizin aracın rengide hoşmuş. [/qTeşekkür ederim.Gerçekten uygun almışşınız bir buçuk ay önce bir yakınım ,2011 boyasız sizinkiyle aynı renk 95.000 kmde ,46500'e almıştı.jantların markası ne acaba,ben aldığımda olduğu için bilmiyorum
Çok uygun almıssnz hayrlı olsun. 1.4d comfort extra galiba.km düşük hatasız oluşu güzel. Extralarda esp var diye biliyorum 2011ve üstlerinde donanım olarak tatmin edici mi?
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 07, 2015, 22:29:56Araç tamamen orjinal değişen boyası yoktur. 44bin tl ye aldım 51 bin kilometrede. şuanda 54bin kilometrede araç.Jantlarıda 850 tl ye taktırdım. Yani belkide toyota corollaya uyan tek jant diyebilirim. sizin aracın rengide hoşmuş. [/qTeşekkür ederim.Gerçekten uygun almışşınız bir buçuk ay önce bir yakınım ,2011 boyasız sizinkiyle aynı renk 95.000 kmde ,46500'e almıştı.jantların markası ne acaba,ben aldığımda olduğu için bilmiyorum Aldığım zaman sahibi acil satıyodu hiç araştırmadan direk fiyat verdim oda direk verdi zaten. Biraz şans diyelim şimdi benim modelin aynı temizliğinde 47-48 arası var.
teşekkür ederim. sizede hayırlı olsun otomatik şanzumanı arızadan çok vites geçişleri yüzünden sevmiyorum yada önceki arabamın dsg şanzıman olmasından dolayıda alışmamış olabilirim elektronik sistem derken kastınız nedir? ne ile ilgili sorun veriyo? bendeki corollanın şuan yakıt değeri şehir içi 25-26 kuruş arası yakıyor. yağ ve filtreleri değişince daha da azalacağına inanıyorum..
Maşallah. Egzostan sonra uygun bir chip + dpf iptali ve makul ölçülerde bir yay takımıyla araç efsane olur. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dpf ' yi neden iptal edeyim acaba?