0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar Tunahan bey daha 1 aylık aracim da teyp ile sizin gibi sorunlar yaşadığım için bugün en sonunda servise gittim servisin bana verdiği bilgi usb Belleklerin 8 gb dan sonra teyb inde soruna neden olduğu yönünde oldu ben 16 gb usb 3.0 tipinde bellek kullanıyordum. 8 gb üstünü tavsiye etmediklerini öğrendim bence alakası yok ama ben iitiraz edince yeni teyb siparis edeceklerini söylediler bakalım navigasyon lu model yollamalarını rica ettim farkını odemek şartı ile tabi bakalım haber verecekler. Tavsiyem servise gitmeniz olacaktır sanırım problem yazılımsal.
Sorunun USB sürümü ile ilgili olacağını sanmıyorum. USB 3.0 cihazlar geriye dönük olarak diğer USB sürümlerini (2.0, 1.1, 1.0 vs) destekler. Takıldığı pc'de ya da cihazda USB 3.0 desteği varsa bu özelliği aktif olur ve daha hızlı veri transferine olanak sağlar. Takılan cihazın USB 3.0 desteği yoksa standart bir USB bellek davranışını sergiler. Bu nedenle problem büyük olasılıkla yazılımsal. Kendi aracımda USB 3.0 32 GB Sandisk Ultra Fit belleği sorunsuz olarak kullanıyorum. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=65843.0
Valla yalan söyleyecek halimiz yok. Yaşadık ve gördük. USB 3.0 hepsinin geriye yönelik diğer sürümlerini desteklediği tamamen bilgi kirliliği, hatta bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktır.Ürünün klavuz kitabında desteklyip desteklemediği yazar ki, zaten 3.0 ların büyük çoğunluğu eski sürümü desteklememektedir.