Gönderen Konu: 2012 Corolla Spoiler ve Plaka ampulü yardımınıza ihtiyacım var  (Okunma sayısı 912 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • TOYOTA sevdalıları ile beraber olmaktan mutluyum
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 20
  • Model Yılı: '17
Herkese merhabalar. Aile aracımız olan Corollamıza bayiiden alırken birşeyler yaptırdık ama kafamda bir iki ufak düşünce daha var. O yüzden yardımınıza ihtiyacım var. İstanbul Kartal da oturuyorum. Öncelikle ilk yapmak istediğim plaka lambalarını beyaz renk yapmak. Daha sonrada bagaj üstü spoiler yapmak istiyorum. Fiyatla beraber beni yönlendirebilceğiniz bir yer varmıdır ? Şimdiden teşekkür ederim...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: 2012 Corolla Spoiler ve Plaka ampulü yardımınıza ihtiyacım var
« Yanıtla #1 : Şubat 23, 2015, 11:54:45 »
Herkese merhabalar. Aile aracımız olan Corollamıza bayiiden alırken birşeyler yaptırdık ama kafamda bir iki ufak düşünce daha var. O yüzden yardımınıza ihtiyacım var. İstanbul Kartal da oturuyorum. Öncelikle ilk yapmak istediğim plaka lambalarını beyaz renk yapmak. Daha sonrada bagaj üstü spoiler yapmak istiyorum. Fiyatla beraber beni yönlendirebilceğiniz bir yer varmıdır ? Şimdiden teşekkür ederim...

@Yusuf Avcılar (33958) Öncelikle plaka ampul tipini tespit etmeniz lazım, ona göre photon marka beyaz led önerebilirim. Spoiler için ise forumda arama yaparsanız açılan konular mevcut.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • TOYOTA sevdalıları ile beraber olmaktan mutluyum
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 20
  • Model Yılı: '17
Ynt: 2012 Corolla Spoiler ve Plaka ampulü yardımınıza ihtiyacım var
« Yanıtla #2 : Şubat 23, 2015, 13:25:17 »
Öncelikle ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. Bir defa değişmiştim plaka ampulünü. Yeniden bakmam gerekicek sanırım. Spoiler içinde biraz bakındım ama tam yeterli bilgi edinemedim