0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşım en full modelini 1 ay önce aldı.Şimdi satıyor hiç beyenmedim diyordu.Nasıl olur diye bende kullandım, gerçekten B sınıfı otomobil beni hiç tatmin etmiyormuş. Çok konforsuz bir araç hissi oluşturdu bende.
avensis kullanıyorsun abi, olacak o kadar:) YARİS sürdüğünde de konforsuz gelmesi lazım sana
...Beygir Gücü: 90 HP Maksimum, Tork: 240 Nm...
Ama tekin abiye bir konuda katilmıyorum i30 un yakıtı yüzünden alınmaz dizelinin fabrika verisi 7 küsür lt 8-9 civarı yakar
Doğru, Hyundai araçları yakıt tüketim konusunda biraz cömert, yalnız motorlarının sorunsuzluğu, aracın donanım ve kalite seviyesinin yüksekliği, muadillerinden çok daha ucuza ulaşılabilirliği, 1.6 Diesel motorla Tork Konvertörlü şanzıman sunması, yakıt için birazcık fazla ödemeye değer.i30 - Yaris Hybrid arasında çok düşündüm. Araç aldığım gün her ikiside aynı fiyattı. Ben şehir içi ağırlıklı sürüş yaptığımdan dolayı Yaris Hybrid seçtim, eğer uzun yol sürüşlerim de fazla olsaydı, kesinlikle i30 olurdu.i30 İlk çıktığı yıl, almanyada Yılın Otomobili ünvanını kolaylıkla almıştı. Bugün hala Golften üstün bir araç olarak görüyorum.
Hyundai kendini çok geliştirdi artık çok çekici ve donanımlı arabalar yapıyorlar.Yeni modellerin çoğu görünce dönüp bir kez daha baktırıyor.Halk arasındaki tabirle Hyundai gırtlak dolusu araba üretiyor ve eski Hyundai olmadığı gayet açık ve net.Toyotanın İmparatorluğu'nu bitirmesini istiyorum bu Donanım ve Güzellikleriyle