0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet arkadaşlar aileye yeni bir birey katılması nedeni ile çok severek kullandığım Auris aracımı satıp yerine bir Avensis almayı düşünüyorum. Aslında station düşünüyorum ancak bütçe nedeni ile sedan olacak gibi.Araştırdım bayaa bu aracı, bayide olmadığından inceleyemedim. Bu nedenle buraya yazıyorum.Öncelikle bu aracın en sevdiğiniz yanı nedir? Kullanıcı yorumları çok önemli. Eksik olarak gördüğünüz noktalar nelerdir. Alırken bayiden yanında neler almak iyi olur, yani olmazsa olmaz dediğiniz bir donanım var mı? Aslında bulabilirsem temiz bir 2. el de alabilirim. Alır almaz tüp taktırmalı mıyım, bendeki araç dizel. yakıtından çok memnunum ancak D sınıfı dizel deyince 90 bin liradan başlıyor. Yılda yaklaşık 12-15 bin arası yol yapıyorum.Benim araçta aradığım bir özellik olan yolda belli bir hızın üzerinde kapıların otomatik kilitlenmesi var mıdır bu araçta? Malum arkada 2 tane sıpa olacak. Yolda kapıları açmalarını istemiyorum.Her türlü yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler
dogru bir tercih yapmışsınızbencede 1-2 yaşında ikinci el almanız daha mantıklı olureger otomatik düşünürseniz 1.8 aşagısında otomatik yok ama 1.8 vergisi bir pul daha fazlabir yıldır 1.8 multidriver kullanıyorum aldığımın ertesi günü brc lpg taktırdım çok memnunum tavsiye ederim araba konfor vr güvenlik açısından mükemmelbenimki 1.8 olduğu için çekişte sıkıntı yok hatta sport'ta aldığım zaten başlıyor motor kudurmayailk kalkışta 30km hıza ulaşınca kapıları kilitliyoreksi yönü bagaj kumanda ile açılmıyor ısıtmalı koltuk yok
aynen onu unuttum burda çok şikayet etmiştim anahtara bagaj simgeli tuş koymuşlar ama açılmıyor umut tacirliği yapmışlar biraz bilidğim kadarıyla 2,2 d premiumlarda bütün özellikler mevcut hocam size bişey sormak isterim çok merak ediyorum 1,6 ile 1,8 arasında performans farkı o kadar çok mu illaki çokturda kullanıcısından duymak isterim ben 1,6 lpglisini kullanıyorum performansı çokta iyi değil özellikle yokuşlarda sizinkinde durum nedir ?
ben gazın dibini bulamadım kapışıpta geçemediğim olmadı zorlandığım zaman f1'e alıyorum normalde araba düşük devirde seyrediyor sport düğmnesi basınca başlıyor motor hırlamaya ve 3500 devirde seyrediyor Ahmet'de merak etmişti gelip beraber denedik eger izmit'e yolun düşerse 1 tur veririmanahtarsız sistem büyük kolaylık
Herkese yotumları için teşekkür ederim. Merak ettiğim bir konu daha var, yeni avensis ne zaman çıkıyor. Bazı bayiler temmuz gibi diyor bazıları seneyi bulur diyor.
Evet yaa, Gökhan'ın arabayı denemiştik.Almış yengem ile yegenimi geziyoruz. Güzel bir kordon gezisi yapmıştık. Sonrasında @Mehmet Günay (27267) ın arabaya LPG takmıştık, o zaman epey denemek zorunda kalmıştık arabayı. 1,8 CVT gerçekten çok zevkli makina.