0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok piyasa kızışmaz Müjdat bey.Suzuki'nin satışları ortada.Ciddi satış rakamlarına ulaşması mümkün değil.Swift ve Vitara en çok satan modelleri ama onlarında satış rakamları ortada
Bu segmentte mitsubishi attrage geldi 1.2 benzin ile satmadı galiba, ben daha hiç göremedim 1.3-1.4 dizel ile satar bu araçlar bence.
Fatih fotoğraflardan belli olmayabilir ama Tekin abinin paylaştığı son videoda aracın C segmentinde olduğu açık ve net.Attrage'a gelecek olursak eğer B segmenti bir sedan.Tek motor ve tek (full) donanım seçeneği ile satılmakta.Tipi biraz tuhaf olsa da içi gayet geniş ve kullanışlı bir araba.Merak edenler için belirtmekte fayda var bu araçta da sadece sürücü tarafı cam düğmesi otomatik ve ışıklandırma var.Diger cam düğmelerinde ışık ve tam otomatik özelliği yok.Tekin abi senin anlattıkların bana Mazda'nın Mermerler grup tarafından getirildiği dönemleri hatırlattı.Satislarin Türkiye'de düşmesi üzerine Mazda Mermerler Holding'ten distribütörlüğü alıp Mazda Türkiye'yi kurdu. Diyeceği o ki mazda gerçekten hakettiği değeri bulamıyor Türkiyede Gerçi Toyota ile aynı kafada uygun motor Seçeneği Çok fazla Yok Türkiyede