0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Carinanın camları tuşlardan direkt elektrik ile cam motorunu kumanda eder.Arada herhangi devre yoktur. Evimde ampul gibi, tuşa bas lamba yansın, bas sönsün.Cam kaldırma modülü ise evimşzde lamba ile anahtar aradonda kablolar sıyrılarak araya sonradan eklenir.Bu nedenle camlarınız çalışması çok normal.
Teşekkürler örnekli güzel açıklamanız için. şimdi anladım yani bu otomatik cam kaldırma modülü sonradan eklendiği için sanırım orjinalinde yok. camlar çalışıyor ama otomatik kaldrıma modülü arızalandığı için işlem yapmıyor. yani diğer ihtimalde modülden kaynaklı diyebiliriz bakalım elektrikçi ne diyecek.roleden ise bana masrafı ne kadar olur. modülden ise zaten 150TL demişsiniz. buda çok açıkcası. he şartmı otomatik kaldırması değil tabi ama gerekte olabiliyor unutuluyor bazen. bakalım yarın zor ama elektrikçi bulursam kontrol ettiricem.tekrar tekrar teşekkürler bilgi ve yardımlarınız için.
Emrah hocam, senin sistem çökmüş mavi ekrana geçebilir her an Zaten bizlerin kastettiği ROLE modüldeki röleler, Arabanın kendisinde sıkıntı yok gibi görünüyor, sonradan takılma olan Yaşar arkadaşımızın linkini verdiği kutu içindeki rolelerde sıkıntı var gibi. Ekleme linkteki ürün 150 TL değil 40 TL bu arada, o siyah kutu içindeki role http://www.hepsiburada.com/liste/rotacar-tam-otomatik-cam-kaldirma-modulu-termikli-4-cam-cmk4/productDetails.aspx?productId=otrota342&categoryId=20024923
Bu benim geçenlerde taktığım ayna kapatma modülünün içi. Sizdekinde de buna benzer ROLE ler vardır, siyah küp gibi olan şeyler.Mesaj Birleştirildi: Şubat 21, 2015, 17:58:20Senin arabadaki Modülün aynısını bulursan direk kutu kısmını takabilirsin kendin kablo vb şeylerle uğraşmana gerek kalmadan.O ses gelen yeri bir aç bak istersen, orada görürsün modülü, marka model varsa direk aynısını netten arat yada bulunduğun yerde bu işlerle alakalı birileri varsa önce test ettir modüldense eğer (muhtemelen modülde sıkıntı var gibi) 40 tl ye sıfırlarsın sistemini