0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Esat bey sizde benim gibi hiraz takintilisiniz.Bende aracin icinde bir cizik deformasyon olsun gozum hep ona takilir cozmek icin ugrasirim.siz oraya guzel bir etiket veya söküp folyo ile kaplaya bilirsiniz.
Bu kadar takılmayın bence. Tamam 75 - 80 bin lira para verip aldığınız bir araba insanlar dünyaya geldiklerinde kimisi derisinde iz ile doğuyor, kimisi bir eli kısa doğuyor, kimisi sağlık sorunu ile doğuyor. Ve belki de bu verdiğim örneklerin kiminin çaresi dahi olmadan dünyaya geliyorlar. Ufacık 2 mm. çizik. Eminim ki 1 cm mesafeden bakınca ancak görünüyordur. Dert etmeyin, küçük şeylere takılmayın. Yoksa mutlu olamazsınız ve memnuniyetsiz biri olup zor yaşarsanız. Bunu genel söylüyorum.
o 'çiziği' bende fark etmiştim ancak aslında bir çizik veya çatlak değil bence. bana bilerek olarak yapılmış düzgün sekilli bir oluk gibi geldi. çünkü istenilmeyen bir durum olsa kalıp kolayca düzeltilebilir.
Çok Polyanna olmuş be hocam Bir çizik ufak bir çatlak koskoca milyon dolarlık bir uçağın yerinden kalkmasına engel oluyor Olmaması lazım gelen bir şey bu vede değiştirilmesi lazım.
İyi de arabanın gitmesine engel bir çizik değil bu sonuç da. Bazen denk geliyorum, farlar yandığı zaman gösterge de yeşil uyarı lambası yanmıyor diye kafasına takan var. Farları açtığın zaman gösterge tablon aydınlanıyor mu? Evet..! Peki farları yaktığın zaman önün aydınlanıyor mu? Evet..! E bitti o zaman. Yeşil ışık yansa ne olur yanmasa ne olur.
Peki hocam diyelim ki bu ÇİZİK yoktu ve biz oluşturduk, Bayii bunu garanti kapsamında değiştirirmiydi? Ona kafayı takmayalım buna kafayı takmayalım nereye kadar olacak hocam bu, düşünsenize durumu bilmiyorum ama böyle bir üretim hatası var ve bu hatalı ürünleri ABD arabalarında değilde bizim gibi takma kafaya gereksiz falan diyen ÜLKELERE kakalıyorlarsa
Kafaya takılacak sorun olur eyvallah ama 1 cm lik hiç bir sürüşü, gidişatı engellemeyen yüzeysel sorunlar yüzünden mutsuz olmaya değmez. Al işte arabayı aldım 2 gün sonra baktım ki ön sağ tarafında konsolun hafif kabartı var. Dedim tamam burada hava yastığı var kesin ondandır. O günden sonra kafama takmayı bırak, orayı görmedim bile. Yılbaşı ertesi teyzemin oğlunun ikinci el olarak aldığı 2013 model Mercedes A200'e bindim ve baktım ki aynı durum onda da var. Demek böyleymiş sağ önde hava yastığı olan arabalarda.
Mutsuz olmaya değmez olayı çok farklı bir durum, lastiğiniz fırlar gider kazada ölmezsiniz mutlu olursunuz, ölmediğinize. Ama bu durum bence bu şekilde karşılanacak birşey değil. Fıtrat olarak size benziyorum, bende sorun etmem, o bayiide cam filmlerinde bende aynı durumda şarlamazdım, ama dua ediyorum ki iyiki ŞARLAYAN insanlar var, çünkü o ŞARLAYANLAR olmasa bizim gibilere hiç değer vermeyecekler.Bakın bu tür trim sesidir, fren sesidirvb şeyler tüm COROLLA larda varsa amenna ama sadece benim ülkemde bu adamlar ne versen yerler şeklinde muamele oluyorsa ve biz bu tip kusurlara ses çıkarmıyorsak adamlar bize her türlü muameleyi yaparlar. SOMA faciası vb şeylerde hep bu kafa yapımızdan kaynaklanmakta. Bu arada bu tür şikayetleri olan arabayı TÜRKLER olarak biz yapsak sırf bu şikayetlerden dolayı yerin dibine vururduk o arabayı.
ne yaptıysam o çizgiye bir misyon yükleyemedim. Çok kolay düzeltilebilir ve bir amacı yok ama orada duruyor işte...
eve gelirken bi daha baktım da, bildiğin çizikmiş yahu ama yinede çatlak değil.zaten corollada iç malzeme kalitesi çok da iyi olmadığından şaşırmadım..
Nazarlık olsun Adem Bey. başka sorun olmasın.
o güzelim iç ve dış tasarım böyle şeyleri hak etmiyor.
tasarım subjektif bir durum. ben dış tasarımını beğeniyorum ve bana göre şu zaman kadarki en yakışıklı corollaiç tasarım eh işte. ama tasarım araç tercihlerimde 2. plandadır.