arkadan kazalı bu araba arka komple kesildi baska bir inden kazalaı toyotanın arka kısmı bu arabaya eklenecek ve bu araba yine eski hayatına kaldıgı yerden devam edecek

EDIT: Konu basligi degistirildi. Toyata --> TOYOTA
vallahi yapıyorlarsa helal olsun ama ne kadar verim alınabilir bilemiyorum, yürüyenin eskisini tutması oldukça zor gibi görünüyor, ustalar daha iyi bilir ama..
kardes on tarafta hic bir sey yok canavar gibi olaacak bu araba
ön tarafta olmayabilir aba arka yürüyen aksam ortamı değişecek iyi bir usta yaparsa tutabilir oda yüksek hızlarda anlaşılır yapamazsa ama en iyi rot balans ustası anlar ayara girdimi akkoyun karakoyun çıkıyor ortaya. rot balansçılar anlıyor yani
kardes biz adam edemicemiz arabayı almayızz
öyledir günay bey siz başarıya inandıktan sonra başarı gelir. bende ustanız iyiyse olur demek istedim.kardeş kelimesi biraz sert duruyor
kardesim normalde gardasım yazıcaktım da yanlıs anlarsın die yazmadım bu bizim konusma tarzımız kusura bakma yanlıs anladıysan özür dilerim
yapılır sorun degıl fakat saglıklı calısacagını hıc sanmıyorum
Bizim burda bi abi opel almıştı.Kaç model diye sorduğumda
-Arkası 96 önü 98 Model

onun gibi bi araçda çıkabilir bundan
iyi bir ustanın elinde tamir edilmeyecek araba yoktur. bu arabalar sıfırken de aynı bağlantı noktalarından kaynaklanmıyor mu? dediğim gibi, iyi bir usta + kaliteli işçilik ve malzeme ile sıfırından farksız yapılabilir. bir defasında benzer şekilde ortadan eklendiğini bildiğim bir arabayı sırf kontrol amaçlı servisine götürüp test ettirdim, sadece dıştan boyalı kalanı orijinal dediler

aklıma geldikçe hala tüm arabalara "acaba" ile bakıyorum...
ben bi tane uno gördüm,
benim eski kaportacı yaptı
arabanın önü beyaz, arkası kırmızı, kapıları mavi idi, sonra birleştirip, komple beyaz yapıp sattılar, mis gibide oldu
bu neden olmasın
İkinci elde satılacağı zaman bu yapılan kaynağın bilgisi verilecek mi ben onu merak ederdim, yol tutuşunun facia olacağı kesin de.
kardes biz adam edemicemiz arabayı almayızz
Mademki adam edeceksin neden konu açıyosunki o zaman? Milletle kafamı buluyosun. "Sizce adam olurmu" diye. Aldım bu haldeydi, yaptım bu hale getiridm dersin hiç bi sorunuda yok dersin açarsın konunu, ustam.
senin isin bu milletimi elestirmek gardasım
Konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum.
1-Ne amaçla açıldığı belli değil.
2-Kullanılan sıfatlar sert kaba.
3-Site yöneticisine sataşma.
Gereksiz gerginlikler devam ederse konu kilitlenecektir.
bence bu araba hayata döner ama kim ne derse desin eski randımanını vericeğini hiç sanmıyorum ben şahsen arabanın ilk olarak bakıcağım yer tavanı ve ön şaseler bunda tavanın yarısı yok bence bu araba birleşsede tavanını süper yapılsada randıman düşüklüğü kesinlikle olur tabi bu benim görüşüm arkadaşlar....