Gönderen Konu: Danışmanlıklar  (Okunma sayısı 1993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Danışmanlıklar
« : Şubat 18, 2015, 12:02:56 »
Arkadaşlar Bildiğiniz üzere;

Banka komisyon, aidat ve dosya masrafları konusunda iade işlemleri için bir takım prosedürler var. Bunları fırsat bilip dolandırıcılar da çoğaldı. Bu dolandırıcılara sakın ola para kaptırmayasanız. Bu sabah 3. kez aynı yerden aradılar ve en sonunda patladım umarım bir daha aramazlar.
Bu konuda GSM operatörüne bir dilekçe ile şikayette bulunacağım. Telefon numaralarımızı sözde 3. şahıslar ile paylaşmayacaklarının garantisini veriyorlar. Tabi sadece onlar değil numaramızı verdiğimiz diğer firmalarda. Ne hikmetse çatır çatır numaralarımız bulunuyor ve habire rahatsız ediliyoruz. Bunların başında DİGİTÜRK ve kendilerini danışman firması olarak tanıtan sahtekar adi dolandırıcı ***** ler.

Arayanlardan birini adı GÜVEN DANIŞMANLIK
Telefon numarası : 0850 532 24 41
Lütfen bu tarz mahlukatlara kanmayınız. Sizlerinde bildikleri var ise burada paylaşarak bilelim.
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Toyota Club Türkiye

Danışmanlıklar
« : Şubat 18, 2015, 12:02:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Danışmanlıklar
« Yanıtla #1 : Şubat 18, 2015, 13:45:40 »
Arkadaşlar Bildiğiniz üzere;

Banka komisyon, aidat ve dosya masrafları konusunda iade işlemleri için bir takım prosedürler var. Bunları fırsat bilip dolandırıcılar da çoğaldı. Bu dolandırıcılara sakın ola para kaptırmayasanız. Bu sabah 3. kez aynı yerden aradılar ve en sonunda patladım umarım bir daha aramazlar.
Bu konuda GSM operatörüne bir dilekçe ile şikayette bulunacağım. Telefon numaralarımızı sözde 3. şahıslar ile paylaşmayacaklarının garantisini veriyorlar. Tabi sadece onlar değil numaramızı verdiğimiz diğer firmalarda. Ne hikmetse çatır çatır numaralarımız bulunuyor ve habire rahatsız ediliyoruz. Bunların başında DİGİTÜRK ve kendilerini danışman firması olarak tanıtan sahtekar adi dolandırıcı ***** ler.

Arayanlardan birini adı GÜVEN DANIŞMANLIK
Telefon numarası : 0850 532 24 41
Lütfen bu tarz mahlukatlara kanmayınız. Sizlerinde bildikleri var ise burada paylaşarak bilelim.

GSM şirketin de çalışan bir arkadaşım birgün beni aradı kullanıcı bilgileri ni 3. Şahısa sattığını ancak parasını alamadığını söyledi. Bende yaptığın suç birde çıkmış paramı vermedi nasıl şikayet edebilirim diyorsun dedim birde utanmadan. Gel kulaklarını çınlatma şimdi.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: Danışmanlıklar
« Yanıtla #2 : Şubat 18, 2015, 14:25:17 »
GSM şirketin de çalışan bir arkadaşım birgün beni aradı kullanıcı bilgileri ni 3. Şahısa sattığını ancak parasını alamadığını söyledi. Bende yaptığın suç birde çıkmış paramı vermedi nasıl şikayet edebilirim diyorsun dedim birde utanmadan. Gel kulaklarını çınlatma şimdi.

Ben çoktan başladım çınlatmaya.
Bugün yarın GSM firmasında dilekçe ile yazılı başvuru yapacağım. 3. sahıslar arar ise sizden bilirim diye :)
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...