Gönderen Konu: Vergi dairesinde arabam gözükmüyor.  (Okunma sayısı 2272 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • MYTH AE101
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 224000
  • Model Yılı: '97
  • 8 kere teşekkür etti
Vergi dairesinde arabam gözükmüyor.
« : Şubat 17, 2015, 17:25:24 »
Herkeze merhaba,
Aracım 98 den beri dedemlerin altındaydı şimdi ise bana geçti ama trafik sigortası yüzünden aracı üstüme almadım hala dedemlerin üstüne.
Cezası borcu varmı diye bakıyım dedim fakat vergi dairesi internet sitesinde aracım gözükmüyor. Birde ruhsatta ilk tescil tarihi yazmıyor sadece onun altındaki tescil tarihi bölümünde 21 ekim 1996 yazıyor. Araç 97 model, dedeme soruyorum 98de aldık diyor hemde 2. el hadi uzun zaman oldu karıştırıyordur belki diyelim. Acaba tescil tarihimi yanlış yazılmış, bu sorun nedendir ? vergi dairesinemi gitmem gerek yoksa emniyetemi ?
He birde EGM sitesinden aracımın plakasına baktım 2 adet ceza çıktı. biri 2012 aşırı hız, diğeri 2014 park cezası. Eski aracımda ceza varken muayene randevusu yaptıramamıştım. Bu araç en son 3 4 ay önce muayeneye girdi.
Yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.

Toyota Club Türkiye

Vergi dairesinde arabam gözükmüyor.
« : Şubat 17, 2015, 17:25:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '04
  • 4 kere teşekkür etti
  • 56 kere teşekkür edildi
Ynt: Vergi dairesinde arabam gözükmüyor.
« Yanıtla #1 : Şubat 17, 2015, 19:38:26 »
kayıtlarda karışıklık olmuştur bence.. hiçbir veri birbirini tutmuyor cünkü. aynen ceza veya vergi varken muayene sokamazsınız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 17, 2015, 20:06:17 »
Plakani ver bana  istiyosan annem maliyede çalişiyor bir sorun varsa çözümü biliyosa yardimci olur
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 17, 2015, 20:36:01 »
Herkeze merhaba,
Aracım 98 den beri dedemlerin altındaydı şimdi ise bana geçti ama trafik sigortası yüzünden aracı üstüme almadım hala dedemlerin üstüne.
Cezası borcu varmı diye bakıyım dedim fakat vergi dairesi internet sitesinde aracım gözükmüyor. Birde ruhsatta ilk tescil tarihi yazmıyor sadece onun altındaki tescil tarihi bölümünde 21 ekim 1996 yazıyor. Araç 97 model, dedeme soruyorum 98de aldık diyor hemde 2. el hadi uzun zaman oldu karıştırıyordur belki diyelim. Acaba tescil tarihimi yanlış yazılmış, bu sorun nedendir ? vergi dairesinemi gitmem gerek yoksa emniyetemi ?
He birde EGM sitesinden aracımın plakasına baktım 2 adet ceza çıktı. biri 2012 aşırı hız, diğeri 2014 park cezası. Eski aracımda ceza varken muayene randevusu yaptıramamıştım. Bu araç en son 3 4 ay önce muayeneye girdi.
Yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.

kayıtlarda karışıklık vardır bizzat vergi dairesine müracaat etsen daha iyi olur
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • MYTH AE101
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 224000
  • Model Yılı: '97
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Şubat 17, 2015, 21:30:56 »
teşekkür ederim cevaplar için. Tamam ben o halde vergi dairesine gideyim ilk.
Plakani ver bana  istiyosan annem maliyede çalişiyor bir sorun varsa çözümü biliyosa yardimci olur
teşekkür ederim okan bey ilk vergi dairesinde bakıyım duruma eğer çözemessem yardımınızı isteyebilirim tekrar teşekkür ederim