0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lastik basınç sensörünü göz önüne alın.[/quoteStepneyi araçtan çıkartırsak sürekli uyarı ışığı yanacak.şuan için çözümü yokmuş.
Lastik basınç sensörünü göz önüne alın.
Mustafa Korkmaz Bey doğru bilgi vermiş. Yeni Corollalarda stepne yerinden çıkarılıp araç dışındaysa lastik basınç uyarınız yanacaktır. Bu nedenle genelde silindir depo montajı yapıyoruz.
Yunus Emre bey sizin auriste olmayabilir TMPS Mehmet bey çok garip geldi araç kendi şehrinde olduğunu hissediyor galiba
Aklima şimdi geldi. 5 lastiginde havasını sıfıra indirip sonra bu yeni durumu hafizaya alsak ve stepneyi araçtan cikarsak ve lastikleri sisirsek acaba sensörleri kkandirabilirmiyiz
Ben de corollaya 2 hafta önce brc ve simit tank taktırdım ve tabi o ışık bende de yandı. Ben alıştım artık görmüyorum bile. Bagaj lazım olmasaydı zaten sedan araç almazdım.Tabiki her zaman bir risk var o da lastiğin yarılması, o zaman lastik tamir köpüğü de bir işe yaramıyor.
sizin araçta stepneyi bağajdan indirince hemen yanıyor mu? yoksa benim araç gibi şehir içi yanmıyorda şehir dışına çıkınca mı yanıyor.
Tüpü silindirik taktırırsanız bagajı tüp kaplamış okacak. Ayrıca güvenlik açısındanda sıkıntı olabilir. Fakat simit tüp taktırırsanız. Stepneyi inceltebilir yada kaldırabilirsiniz. Bagajı kullanmak insiyatifinize kalmış olacaktır. (Benim görüşüm)