0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Can geçmiş olsun.Bi paratöner durumu var gibi gözüküyor, hadi hayırlısı.Geçmiş olsun bu arada.
Büyük geçmiş olsun. Allah beterinden sakınsın kardeşim
Bütün bu olanlar bir gün içinde gerçekleşti ise pes doğrusu gerçekten pişmiş tavuk deyimi bu olanların yanında az kalır. Geçmiş olsun.
Sıkmayın canınızı, hayırlısı olsun.
Can geçmiş olsun olacağın önüne maalesef geçilemiyor seninki birazda şanssızlık olmuş.Allah daha büyüklerini göstermesin.Buğün bende öğleden sonra evin dask siğortası için toyota kayadaydım 41 gb liyli galiba beyaz avensis vardı bakımda sen olabilirmisin.
Bu arada hakikaten bu olanları ben yaşamış olsam sanırım kafayı yerdim. Araç konusunda benim kadar titiz ve hassas birini henüz tanıyamadım şöyle ki her yere aracımı bırakmam park yeri olsa bile (Ağaç altı vs vs vs ) eşim bir yere gitse elzem olmadıkça aracımdan ayrılmam kendim sigara kullanırım ama sigara ile aracın yanına bile yaklaşmam. Sakınan göze çöp batar denir ama sakınmadan da ne yazık ki olmuyor 4 yıl kullandığım E15 Corolla aracımın içi koltukları direksiyonu pedalları ön panel nokta hatasız satıldı. Aracın tamponlarında nokta rötuş boya dahi yoktu sadece sol ön çamurluk ta el kadar lokal boya vardı Jantları ilk günkü gibi çiziksiz ve nokta hatasızdı vs vs.
Çok güzel anlatmışsın Can, yüreğine sağlık. Cam işi kaskodan beleş değişir zaten, diğerlerine baktımda hiç birşey görünmüyor. Canını sıkmaya değmeyecek şeyler. Arabanda büyük ihtimalle nazar var, haset konu komşu akraba eski kız arkadaş falan olabilir
Benim gördüğüm araç yan tarafta servis kabulde bekliyordu saat 16.00 17.00 arasıydı.
Geçmiş olsun abi
başa gelenler kötü ama üslup güzel
çok geçmiş olsun. Allah (CC) daha beterlerinden korusun. yaşadıklarınız çok üzücü ancak anlatımınız çok güzel olmuş. kusura bakmayın ve yanlış anlamayın ama okurken keyif aldım. yaşananlardan değil tabii. tekrar geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin. saygılar.