0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kurye 1.5 2014 model en dusuk donanim ellerinde kalmisti 43 bine veriyolardi ama 1.5 ti araç 1.6 si 3 bin lira daha fazlaydi 46 falan guzel arac rengi harika mavisi
Mustafa Bey, Güzel bir yazı olmuş. Demekki bu yazıdan çıkarılacak hisse: "Elimizdeki efsanelerin kıymetini bilelim."
Keşke test sürüşünede çıksaydınız. Ben boş vakitlerimde test sürüşlerine çıkıyorum hem arabalar hakkında daha çok bilgi sahibi oluyorum hem de zevkli oluyor günü değerlendiriyorum
Ben sizin yerinizde olsam Astra ve Focus'u kesinlikle değerlendirirdim. [emoji4]
yenileme ihtimaliniz varsa bir saniye düşünmeden değiştirin. vergisi bakımı önemli değil. sorunsuz dediğiniz araba en çok 2 3 yıl daha size hizmet eder. sonra sanayiden çıkamayacaksınız. herşeyi yaptırsanızda yine elinizde eski bir araba olacak. yenileyin, hem yakıttan hem güvenlikten fazlasıyla karşılığını alırsınız. kurye gerçekten güzel olmuş. bence bu yıl kapış kapış gidecek.
51 bin mi ? öyle bir araba bende istiyorum
Tourneo Courier 1.6 TDCI 95 hp Titanium Plus şu an 51.255 TL gerçekten bu araç için güzel bir fiyat tek dezavantajı ticari olması hususi isterseniz 63.000 tl kadar çıkabiliyor o zaman da fiyatı ile dezavantajlı duruma düşüyor. Bende araç almadan önce yeni Tourneo Connect ve Courier ile çok ilgilendim hatta 4-5 ay Tourneo Connect bekledim bayinin yolunu aşındırdım ama Yeni Tourneo Connect 1.6 TDCI 115 hp Titanium ticari isterseniz 66.380 TL hususi isterseniz 81.000 TL çok uçuk bir rakam ve gittim 67.500 TL'ye 1.6 TDI Ambition DSG Yeti'de karar kıldım hem otomobil sınıfında hem konfor ve diğer tüm özellikler bakımından daha iyi olduğunu ve çok daha mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum. Fakat ticari düşünenler için Connect ve Courier'in ilk tercih olacağını düşünüyorum çünkü bu sınıfta standartları epey yükselten modeller.
Bu sınıf bir araçta 115bg gerekli mi? Yaptığım testte 1.6 95 bg. olanı kullandım ki gayet yeterli idi. Kişisel kanaatim bu araç için 115 bg lüksünde ötesinde gereksiz bir araç olabilir diye düşünüyorum. Bu araçtan özellikle beklenen bence tork olmalı ki bunu da yeterli miktarda verdiğini gördüm. Ancak yeti olsun, tiguan olsun daha çok otomobil formunda olduğu için beygir gücü anlamında biraz daha ucu açık bir hal uygun olabilir.
Bu arada cumartesi günü sahibinden de bir ilan gördüm ki pazar günü baktım yerinde yeller esiyor. Mercedes Benz B class B150 modeli,38000kmde orjinal ve garaj arabasıydı. Fiyatı mı? Çok acil 36000tl Kırklareli'nde idi. Tek olumsuz yönü olarak triptronic vites olmasıydı. Alayım mı almayayım mı derken pazar günü aracın ilanı kaldırılmıştı. Mercedes'di sonuçta.
İyiymiş, hemen gitmiş.
astra 1,6 manuel dızel anlık şehir içi kullanımda 3,5 lt mı yohh daha neler