0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun.Arkadaşlar çok güzel tecrübelerini paylaşmışlar, bence de il etapta mini onarım tarzı işlemlerden yararlanmaya çalışın. Gerekirse servis müşteri hizmetleri ile görüşün.
Maksimum 250 - 300 lira vakumlu düzeltme..
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Servis müdürü auto king e beraber gidecegimizi ellerinden geleni yaptıracaklarını söyledi. Yarın sonucu sizinle paylaşırım. teşekkür ler...
Servis göçük düzeltmez maalesef. Çünkü bu benim başıma ilk geldiğinde cam filmlerim için servise gitmiştim ve göstermiştim onlara. Kaputun değişecek, boyanacak, vakum ile düzelmez bu ve bence kalsın böyle demişti ki servis danışmanı. Tamam demiştim tabi bende. AUTO KING'de yapar bu tip bir göçük düzeltmesini ama bana uzak diye sigortacımın tavsiye ettiği OTTO ZENITH'i tercih ettim. Memnun da kaldım zaten. Ha, %100 olmadı tabi. Zaten baştan söylediler. Çünkü göçüğün altı kaput sacına denk geliyor, boşluk değildi. Ama %85 düzeldi. Belli belirsiz dalgalanma var ve gün ışığında belli olmuyor bile. Hatta fotoğrafını da paylaştım. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=65175.40
Camry gören masum köylü hemen bi tür atayım demiş