0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üzücü bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.Bir öğretmen arkadaşımıza 2001 model avensis aldık alalı belki bir yada iki ay anca olmuştur dün gece saat 23:30 sularında kapının önündeki arabaya bir araç vuruyor saatte 130 km hızla araç arkadan vuruyor ve o ivme ile arkadaşımızın aracı önündeki direğe vuruyor.Araç pert olmuş durumda en az 10-12 bin tl lik hasarı var tabi bu bize. arabayı 18000 tl ye aldı. İşin ilginç kısmı vuran adam alkollü ehliyeti yok ve vurduğu araba rehinli birde sigortası yok şimdi bu durumda ne yapılmalı herşeyin raporu var.Araç perte çıkar mı? Karşı tarafın sigortası yok ne yapmalıyız? Benim düşüncem aracı adamın alması arkadaş yada yaptırsın diyor artı 5000 tl versin diyor ama buda benim kafama yatmıyor bi akıl verin lütfen çok üzgünüz
Çok geçmiş olsun hocam ya
Zabıt tutturdunuz mu? Çok geçmiş olsun, adama yüklenir tüm masraflar herhalde. Takip ediyorum. Allah kolaylık versin.
Polis cagirsaydiniz butun masrafi ve deger kaybini karsi taraf odeyecekti
@Ilke Arslan (19216) bey olay yerine 3 polis ekibi bir ambulans ekibi bir itfaiye ekibi birde doğalgaz ekibi geldi zaten
Adamin ehliyeti yok bi defa ehliyeti olmayan bir surucu size vursa sizin aracinizdaki hasarin 10 katini rahatlikla alirsiniz raporunuz polis tututanaginiz alkolu oldugu herseyini belgelediyseniz açarsaniz dava afedersiniz donuna kadar alirsiniz ustune avukat masraflarina kadar karsilatirirsiniz
aracın sadece sigortası var kaskosu yok
Doğru,Ama sorun şu ki enaz 5 yıl sürer.
Abi her turlu parasini mizliyle alir arac cok lazimsa alsin bir brodway veya adamla uzlasir der ben bu kadarlik dava acicam bak bana bu kadar verirsen davami cekerim
Oldu bitti mahkeme şahsı aracın hasar bedelini faiziyle ve dosya masraflarıyla birlikte 18 bin tl para cazasına çarptırdı. Malum şahısta para yok. Mal varlığına banka hesaplarına tedbir koyulur. Ama ödermi orası bilinmez.