0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaslar. Ben de babamin 2011 model corollasina ayna kapatma modulunu sorunsuzca taktim. Bir iki sey eklemek istiyorum;Ayni modulu aliexpressten 22dolara aldim. Montajini da kendim yaptigim icin ortalama ~65tl ye gelmis oldu.Bir de sadece ayna modulu montaji yapacaklar icin ekleme yapayim:12v kablosu sokette en sag ustteki kabloKapi acma tetik kablosu ise sokette sol en altin bi ustundeki kablodurRenkleri degisebilse bile soketteki yeri asla degismez. Montajinizi buna gore yapabilirsiniz.
Bugün itibariyle yurt dışından sipariş etmiş olduğum cam ve ayna modülü geldi ve montajladım değerli bir arkadaşımla , aynalar kapıyı kilitleyince kapanıyor , arabayı açıp kontağa anahtarı takınca açılıyor. Camlar açıkken kumanda ile kilitleyip ikinci kez kilit tuşuna basıp vede basılı tutunca camları sırasıyla kaldırıyor ve en güzel yanı kilit aç kilit aç yapınca camlar sırasıyla açılıyor
Fotoğraflayıp video çektim yanlız tlf ile yüklemeyi bilmediğimden evde bilgisayar yardımı ile yüklemeye çalışacam inşallah
Aliexpress ten aldım ikisi 60 usd