0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ülgen bey 150000 bnde baskı balata değiştirildi başka neden olabilirki
ufuk bey neden %300 fark olmaktadırki ve mmt sanzuman manuel olarak değiştirsek nekadar maliyet çıkar 6 ileri için[/quote]Fren balatasi gibi bazi urunlerde orijinal ancak menşei ve uretim kalitesi farkli urunler olabiliyor.Forumda optifit konusunu aratirsaniz bircok bilgiye erisebilirsiniz.[color=#1c8ca8][b]Sent from my Note 4 using Forum Fiend[/b][/color]
[quote name="Celil Gazioğlu (33664)" post=906443 timestamp=1427735440]ülgen bey 150000 bnde baskı balata değiştirildi başka neden olabilirki[/quote]Lütfen ben şu veya bu özel servis diye kastetmiyorum kimse alınmasın. Paraya da fazla takılmayın. Kimi zaman ucuza kaçayım derken katmerli bir fatura ödeyebiliyorsunuz. Özelden tel yazarsanız size dönebilirim. İyi akşamlar.[/quote]Kesinlikle uzerime alinmadim cunku biz fiyat verirken ozellikle dikkat Optifit urun oldugunu yada olmadigini belirtmeye dikkat ediyoruz, buna forumda fren balatasi fiyati alanlar şahittir.Sorun para degil sadece bu konu hakkinda bilginiz var mi? demek istedim.Ucuza kacmak konusunda hem fikiriz, ucuza mal edebilmenin cok secenegi var, onemli olan uzun donem karliligidir.[color=#1c8ca8][b]Sent from my Note 4 using Forum Fiend[/b][/color]