0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok şaşırmamak lazım, far kolunda da ışıklandırma yok cam düğmelerinde de Toyota ışık olayına önem vermiyor, bizdeki ışığı görün diyor. @Esat Gelmedi (33687) bey, profilinizde aracınız 2014 görünüyor mesajınızda 2015 düzeltin isterseniz.
Yani kimi araba da olan kısa farları yakınca gösterge de yanan yeşil lamba yok.
Bu premiumdaki kadranın diğerlerinde olmaması gerçekten çok kötü bir durum
E12 de fari yakinca gosteriyor gostergede herseyden caliyolar diycem simdi biriyle tartismak istemiyorum
valla premiumdada var, göstergede yeşil bir ışık mevcut
Kaan olanı var olmaya nı var. Napim şimdi gidip yarisimiyakayım mı Bugün Flaşa (usb bellek) mp3 müzik atıp arabanın usb girişine taktım teyipte müzikler çalışıyo. Çok bi mutlu oldum.Gösterge de kısa farlar için işaret çıksa bu kadar sevinirmiydim Hayır
maalesef bu şekilde çalınmış pek çok ufak tefek ayrıntı var. bir daha toyota almayı iki kez düşüneceğim. diyebilirsiniz ki olmamasının ne zararı var? ben de derim ki toyota bununla zengin mi olacak yoksa benim gibi müşterilere bir daha almama konusunda tövbe mi ettirecek? amacım tartışmak değil lütfen yanlış anlamayın. ama dünyanın parasını verip te ta davlumbaz otomatik yokuş kalkış desteği hareket halinde kapıların kilitlenmesi vb (liste uzar gider) ufak tefek bir sürü donanımın kırpıldığını görmek kendimi kötü hissetmeme neden oluyor. dünyanın parasını sadece ambleme vermek bana göre değil. bu ilk toyotam ama sanırım sonuncusu da bu olacak. inşaallah bende forumdaki pek çok kişi gibi sonradan toyotasına aşık olanlardan olurum ama bu şartlar altında zor...
O parcaya bende 170 tl verdim aux cevirici oda bizde yok
Okan bu benim ilk arabam. Boş donanım olduğu için eksik gediği çok fazla. Yavaş yavaş tamamlıyorum ancak full model gibi olmuyor tabi. Nefis sürekli istiyor. Arabaya bindiğim de yol meeisafesi ne kadar olduğu önemli değil teyibi hiç açmadığım zamanlar oluyor ama bunu gideceğim yere varınca farkediyorum öle olduğum halde multimedya teyip istiyorum. Araba çok yakmasın diye klimayı açmayız dijital klima olsun deriz. Jantlar zaten sırf görüntü ama olsun istiyorum.Şimdilik kredi borcu ödüyorum 2 sene sonra borcu bitince ( kanım bitlenince ) Allah kerim satarmıyım satmazmıyım bilemem ama sahiplendiğim birşeyi nasıl satacam onuda bilmiyorum.