0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konuyu okuyan tek siz ben yokum, foruma üye olmayanlar da okuyabiliyor, ya da sizle ilgili bilgim olmadığından, yönlendirmenizi de düşünerekten böyle bir açıklama gereği duydum. Emin olun o kulaklarını çınlattıklarımla karşılaşanlar olsa herkes aynı şeyi yapar. Reflektör fara xenon takarak ya da K değerini artırarak şekil olunmuyor maalesef.
Siz küfür etmeye şartlamışsınız kendinizi ayrıca sarı dediysem sapsarı değil bahsettigim teknik bir açıklama yapma gereğine girmenize gerek yoktu bilgi paylaşılır amenna ama karşıdaki hiçbirşey bilmiyormuş gibi değil siz öldürüp mezara koymuşsunuz beni
Abi senin arabanin farlarda ne var bana ya ozel mesaj at veya burdan yaz resmini hesabimda paylastim o gunden beri durup durup senin aracina bakiyorum çok güzel duruyor allah kaza bela vermesin eğer söylersen bende yaptirmak istiyorum hafif mavimsi sanki markasi falan daha once yazdiysan gormedim
Mfk marka 8000k 100 liralık bi xenon kit ni esprisi yok aslında markalı bir ürün değil
Sisler de aynı marka 8000k ben gayet memnunum aynı markayı kısa ve sis olmak üzere ibiza sc de kullanıyoruz
Kesinlikle duruşu değişiyor ne kadar istenilmese de forumda ben takıyorum ve beğeniyorum ve bir defa olsun sellektör yemedim karşıdan