0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence çok uçuk bir fiyat dün benim kaskom da yenilendi 2014 Skoda Yeti Full kasko orijinal cam değişimi dahil Ergo İsviçre'den araç bedeli 68.500 TL kasko primi 7 taksitli toplam tutar 728 TL.
Tabi indirim söz konusu 20 yıl'a yakındır aynı acenta ile çalışırım sanırım yüzde 60 hasarsızlık ve diğer indirimler var aracın 35 plaka olması yaş vs vs fakat 6 sigorta şirketi ki geçen yılki şirket 1200 TL fiyat vermiş. Acenta sahibi dostumuzdur tüm ailenin tüm sigorta işlemlerini takip eder her yıl en uygun teklifi nereden alırsa oradan sigortalarımızı yeniler.
Generali sigorta araştırdım biraz italyan şirket avrupada ilk 3 e girdiğini söylüyorlar.İsmini yeni duyuyurum sigorta acentem en uygun olduğunu sağlam şirket olduğunu söylüyor..Yaptırayım diyorum..
Benimde sigortacım araştırdı.Generali sigorta aksesuarlar LPG dönüşümü hepsini kapsıyor.1377 TL.Bugün yaptırmayı düşünüyorum.Bakalım servisle anlaşmaları varmı haber bekliyorum
Abi ondan dolayı uygun çıkıyor, bizimki daha ilk senesi ve buna rağmen fiyat gerçekten çok iyi, eski aracımda %60 indirim vardı onu 450TL ye yaptırıyordum Ankara sigortadan, full kasko.Mesaj Birleştirildi: Şubat 12, 2015, 15:01:19Sakınnnnnnn,, uzakkkk durrrr,,, aman haaaa Mesaj Birleştirildi: Şubat 12, 2015, 15:04:16Generali nin hiç bir toyota servisi ile anlaşması yok, eğer toyota servisinde onarım yaptırırsanız ondan da muafiyet uyguluyor, ve cebinizden para çıkıyor ayrıca servis seçeneğinizin de olması gerekli.
Bu bilgiye nereden sahipsiniz? Ben geçen sene yaptırırken bakmistim. Şimdide web sitesinden tekrar baktım. Hem ankara hemde istanbulda anlasmali servisler var. Hatta istanbulda 3 farklı servisle anlasmali. Servisleri telefonla arayip anlasmasi olup olmadigi bilgisi alınabilir bu konuda.
Merhaba bende belirtmek isterim,812.00TL Kasko bedeli ödedim yaklaşık 3 ay önce.2012 C.plus Kasko Araç bedeli:52.000TLAksesuar bedeli 7200TL3yıl hasarsızlık indirimi.