0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle geçmiş olsunBabamda bel fıtığı vardı ne yaptıysa geçmedi, fizik tedaviye gitti bir süre ancak tedavi sonunda belinden aşağısını hareket ettiremeyecek kadar kötü oldu. Son çare ameliyat, ancak 6 ay geçmeden tekrarlar dediler. Ankara haymana da masajcı olduğunu söylediler, ameliyat olmaktansa masaj yaptıralım belki düzelir diyerek gittik. Masajcı, babamın koltuk altından sinirleri gerdirerek fıtığa neden olan sinirleri çıkardı. Acıdan neredeyse ağlayarak gelen babam yürüyerek gitti.Komşumda da geçen sene boyun fıtığı çıkınca randevu alıp haymanaya gittik, o da düzeldi. Eğer gitme imkanınız varsa gidin lütfen.(Reklam mesajı değildir)
Çok geçmiş olsun. Kronik bel fıtığı sıkıntısı yaşayan biri oalrak acil şifalar dilerim.Ben de fizik tedaviye gittiğimde bu durumla karşılaştım. Doktorun söylediği 20-25 gün içerisinde sonuçları alabileceğim idi. Gerçekten de bir ayın sonunda çok rahatlamıştım.Ani ısı değişimlerine maruz bırakmayın boynunuzu. Özellikle sıcak bir ortamdan soğuk bir ortama geçecekken mutlaka atkı vs. ile önleminizi alın.
düzenli olarak kickboks ve body yapıyorum baya olumlu etkisini görüyorum özellikle boyun ağrıları için
Evet Hakan sana katılıyorum ben de çok uzun süre kickbox ve taekwon do yaptım. Sanılanın aksine zor değil ayrıca çok ta faydalı Hiç bir şey olmuyorsa ısınma hareketleri bile hem form için hem esneklik için yeterli olur
Her ne kadar alicisi olmasa da iyi bir kanal olup buradan un yapmis ve binlerce dolar kazananlar vardir.Kökeni asya olan bu melez dovus sistemi amerikada tekme boksu olarak bilinir.Temel teknikleri tae kwondonun hizli ve etkili ayak hareketleri ile boksun indirici kol gücünü birlestirir.Tae kwondonun temeli ise okinava karetesine dayandigi kabul edilir. Tae kwon do yapan bayanlarin fiziki yapilari sanilanin aksine cok zariftir.Sakatlanma orani futbol ve basketbolun cok gerisindedir. Uzak dogu savas sanatlari birbirini etkilemistir.
Aynen ne yapacağım ben anlamadım ya bisiklet almaya yeltendik bu haftasonu bi alamadık, Hakan Beyin dediği gibi bisiklet ve yüzme düşünüyorum bende ama acaba bisiklet zarar verir mi diye düşünmedim de değil, hekime de sormadım,yüzme konusunda da eşim der ki kulaç haraketi yap napıcan havauzda
Ooooo SON SU BÜKÜCÜ olacaksınız ha Allah şifa versin geçmiş olsun Abi.