0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok doğru laf Mesaj Birleştirildi: Şubat 11, 2015, 09:14:49@Osman Anık (30613) peki leke tavan döşemesinede gelmişmiydi yoksa plastik demi bitmişti.
Geçen gün bir video izledim. Adam corollanın eksilerini anlatıyordu. Cam fitillerinin ufak bir çekme ile çıkardığını gördüm. Aracıma gittim fitili çekmemle bütün kapı fitili elimde kaldı. Tekrar yerine monte ettim ancak durum hiç hoşuma gitmedi. İzlediğim video USA'de bir araca aitti. Demek oluyorki genel olarak detaylara özen gösterilmiyor.Her ülkenin standartları farklıdır. Üretim aşamasında aracın gönderileceği ülkeye göre parçalar montaj yapılıyor ama genel eksiklikler tüm dünyada hissediliyor.
Örnek verecek olursak, sizin hiç farkında olmadığınız ve ömür boyu farkedemeyeceğiniz akü bağlantı braketi TR'ye farklı FR'ye farklı gidiyor. Peki bu neden böyle? Çünkü FR'nin çarpışma testi kriteri ayrı, ABD çarpışma testi kriteri ayrı, TR'nin çarpışma testi kriteri ayrı.
Geçen gün bir video izledim. Adam corollanın eksilerini anlatıyordu. Cam fitillerinin ufak bir çekme ile çıkardığını gördüm. Aracıma gittim fitili çekmemle bütün kapı fitili elimde kaldı. Tekrar yerine monte ettim ancak durum hiç hoşuma gitmedi. İzlediğim video USA'de bir araca aitti.
TR nin kriteri varmı? varsa nedir? ben böyle bişey duymadım da..Mesaj Birleştirildi: Şubat 11, 2015, 09:40:47şu jettayı corollayla karşılaştıran videomu yoksa?
@SEDAT CAN (8453) tavan dosemesinin 3-4 cml lik bir bolumune yayilmisti. Mesaj Birleştirildi: Şubat 11, 2015, 09:30:48Sedat Leke Tavan dosemesinin 3-4 cm lik bir bolumune yayilmisti.
tavan döşemesini değiştirme talebinde bulundunmu?
Hayir bulunmadim. Cok buyutulecek derecede bir leke degil. Silince cikiyor zaten. Emin ol buyuk bir sey olsa talep ederdim.