Gönderen Konu: Teyp sustu.  (Okunma sayısı 1142 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Teyp sustu.
« : Kasım 30, 2008, 19:15:33 »
Merhaba arkadaşlar.Geçen hafta aracımın direksıyon kutusunu değiştirdim.Ondan sonra mı oldu anlayamadım ama şimdi teyp ve yol bilgisayarı çalışmaz oldu.Servise götüreceğim ama daha önce başına gelen ve çözüm bulan var mı? Ne yapabilirim. Yada sizce neden kaynaklanmış olabilir? Teşekkürler

Bugün servise götürdüm,yine orjınaliyle değiştirme kararı aldılar.Allahtan garanti kapsamındaymış.

Toyota Club Türkiye

Teyp sustu.
« : Kasım 30, 2008, 19:15:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Teyp sustu.
« Yanıtla #1 : Aralık 03, 2008, 14:21:40 »
sigorta panelıne  goz atın derım.Bılde ana sartel falan kablo varsa onu takmayı unutmus olabılırler.servıs e bu yuzden guvenemıyorum alıyorlar aracı goturuyorlar adam ne yapıyo ne yapmıyor bılmıyorum.ben gotururum sanayıdekı toyotacı ustama gozumun onunde soker anlatır bende ogrenmıs olurum hem.
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: Teyp sustu.
« Yanıtla #2 : Aralık 04, 2008, 17:30:43 »
servislerde karşılam süper içerdeki ustalar maalesef çalış al maaşı diğer öylemi bakıyorsunuz olmadı birdaha gitmiyorsunuz arkadaşımın aracının yapılan 80000 bakımı 680 ytl aynı bakım özel serviste 340 ytl istediğiniz marka yağıda hidrolik antifirizine kadar gözünüzle görüp kalitesine karar verip alıyorsunuz birde servislerden ayrılan arkadaşlar la görüşün öyle kara verin
2003 COROLLA 1.6 vvt-i