0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline saglik ozcan abi.Kapattiğin yerler(Ecu)vs. varsa oralari soyleyebilir misin?
Böyle motor mu yıkanır, kesin bozulur o.
benimde kafama takıldı. dizellerde belki problem olmazda benzinlilerde tehlikeli değil mi?
Bozulursa bozulur seni ne ilgilendirir ki anlayamadım
Özcan abi masallah pırıl pırıl olmuş. Sanırım Yıkamadaki arabaya sıktığın köpüğü direk motora da uyguladin. Eline saglik Tertemiz olmuş Hıc yağ kır birakmamis köpük baya etkiliymis.Abi köpüğu su ile temizledikten sonra motora herhangi bi şey sürdün mü.
Evet haklısın Özcan ekonominin canlanması lazım
@Özcan Musaoğlu (4716) abi sen köpüğe karşı değilmiydin.( Tabi o köpük olarak algıladığım ilaç gibi birşeyse susuyorum ve yerime oturuyorum). Arkadaş da bi seferin de yıkatmış farları açınca silecekler de çalışıyordu Sonuçta motorun hemen hemen her parçasın da sensör ve buna bağlı olarak soket girişi var. Yıkama sonrası havayla su iyice alınırsa en az hasarla atlatılır heralde.Ama Güzel olmuş. Yiğidi öldür hakkını yeme
@Özcan Musaoğlu (4716) abi böyle işler araba satma arifesin de olur diye aklım da kalmış. Hayırdır abi arabayı satacaksın da haber mi vermiyorsun. Yoksa yavaş yavaş arabayı satmak için zemin mi hazırlıyorsun