Gönderen Konu: iOnRoad Şerit Takip, Çarpışma Uyarı, Trafik İşareti Tanıma Uygulaması  (Okunma sayısı 2644 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 60 kere teşekkür etti
  • 139 kere teşekkür edildi
Günümüzde artık sürücü destek sistemleri otomobillerde gün geçtikçe gelişiyor ve standart haline geliyor.  iOnRoad uygulaması ile şeritten çıktığınızda, öndeki otomobile çarpma riski olduğunda uyarı alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken uygulamayı telefonunuza veya tabletinize yüklemeniz ve ön cama monte etmeniz.  Uygulama içinden ayarları değiştirerek optimum verim alabilirsiniz.

http://www.ionroad.com/

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Bizim yollarda işe yarar mı ki? Pek şerit çizgileri görünür değil de...

Dimostrazione di iOnRoad - Viaggio N. 4
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
İndirdik bakalım 10 tl ...Okudum araştırdım faydalı bir program teşekkür ederim.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 60 kere teşekkür etti
  • 139 kere teşekkür edildi
İndirdik bakalım 10 tl ...Okudum araştırdım faydalı bir program teşekkür ederim.

Android işletim sistemi için ücretsiz sürümü mevcuttur.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 09, 2015, 00:29:27
Bizim yollarda işe yarar mı ki? Pek şerit çizgileri görünür değil de...

Dimostrazione di iOnRoad - Viaggio N. 4

Bazen şerit çizgileri olmasa bile yolu algılayabiliyor. Ayarları yapıldığında düzgün şekilde uyarı sinyallerini veriyor. Bir kaç defa faydasını gördüm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Android işletim sistemi için ücretsiz sürümü mevcuttur.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 09, 2015, 00:29:27
Bazen şerit çizgileri olmasa bile yolu algılayabiliyor. Ayarları yapıldığında düzgün şekilde uyarı sinyallerini veriyor. Bir kaç defa faydasını gördüm.
İos için ücretli ...Bedavacı androitçiler.....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK