0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel.3. fotoğrafta aşağıda görülen yer yerleşim yeri mi yoksa baraj gibi bir şey mi ? Çözemedim.
Güzel yermiş.Bu Mavi Köşk nerede?
Yeşim bu sefer fena geldin ama.Köşkteki piyanoları çok çalmıştım. Köşk 1957 yıllarına dayanıyor ve merkezi klima sistemi var.Sahibi hakkında bilgide paylaşır isen güzel olur.[attach=1]15000 KM kullandıgım sağdan direksiyonlu Renault 21 im[attach=2]
Özcan bey Girne'den Güzelyurt'a giderken. Kıbrıs'ta yani
Teşekkür ederim.Sağ olun
Rica ederim Özcan beyAhmet abi bu arada elma hikayesini biliyorsan artık onu da anlatmıyorlar
Bilmem miiii.Okuma koltugunun konforu, masanın derisi, ....O nasıl bir lüks öyle yaa.
Ahmet abi Masa değilde Mini dolabın derisiydi dediğin sanırsam. İguana derisi idi hatırladığım kadarıyla.Dolabın yüzeyi mevsimsel olarak değişiklik gösteriyor. arkadaşın dediği gibi 86 yılına kadar uğraşmış gelicem bi gün düşüncesiyle. Bu mini dolabın deri yüzeyinde solüsyonununu o tarihe kadar göndermişmişmiş Tavernadaki masaların renkleri odaların her birinin farklı renklerde olması ve her bir odanın bir anlamının olması. Çocuk odasının evden ayrı olduğu ama dışarıdan bakıldığından evin bir parçası gibi olduğu ve evin en sağlam yeri olduğu gibi Birde şöyle bir rivayet vardı : Evin içindeki havuza arkasını döndüğü ve havuza arkası dönük bir şekilde elma attığı, o elmayı tutanın vay haline gibi şeyler
Kıbrıs, özellikle Varosha(Maraş) bana çok gizemli gelir. Tarihi, gizemi insanı cezbediyor.Kıbrıs'ta yaşayanlar burası için ne biliyor, şehrin içine girebilen var mı ?
Mavi Köşk'ün de ilginç bir hikayesi varmış.İlk defa bu konu sayesinde öğrendim burayı.Kıbrıs, özellikle Varosha(Maraş) bana çok gizemli gelir. Tarihi, gizemi insanı cezbediyor.Kıbrıs'ta yaşayanlar burası için ne biliyor, şehrin içine girebilen var mı ? Bu arada 2014 Nisan'da Maraş için yeni bir belgesel hazırlamış bizimkiler. Çok güzel ve kaliteli fotoğraflar var. https://www.youtube.com/watch?v=fTZMSpgRAsI