Merhabalar
Benim bir kaç sorum olacaktı. 4 ay kadar önce camlara Nasiol glass shield uyguladım. bu aralar tatil için eve geldiğimde aracı yıkayayım dedim. kurutmaya geçerken yine nasiol temglass ile camları sileyim diye cama sıktım silerken iyice berbat hale geldiğini görmeye başladım. ipa ile temizleyeyim dedim biraz kurtarır gibi oldu.sonrası berbat ve kötü bir gece sürüşünden sonra çözüm aradım. uyguladıklarım
-ipa
-Cif yağ-çöz
-m600 tiner
yarında kısmet olursa clin marka cam-sil ve sonrasında kil uygulayacağım
daha sonraki ihtimal gtechniq g4 mü oluyor ?
başka ne yapabilirim? polisaj makinasına sahip değilim ve etrafımda kimsede yok
bir başka sorum. önceki yaz başında Nasiol ürünleri aldım sonra bunları atas ürünleri ile destekledim.
elimdeki ürünlerin kullanımında hata mı yapıyorum bilmiyorum istediğim temizliği elde edemiyor gibiyim.
-vineti gerekli oranda karıştırdım. nasıl kullanacağım? ben sıkıp silme şeklinde kullanıyorum, doğru mu?
-plak 2 plastik parlatıcı var aynı şekilde sulandırmasını yaptım fakat lastiklerde nasiol tireshine gibi bana güzel parlaklık vermiyor.vede çok sıvı gibi geldi bana .
-sarp protectant aldım kullanamadım. nasıl uygulayacağım, kıvamı çok garip bir kere denedim yapış yapış oldu ortalık. tekrar bezle sildim temizledim.
- 303 aerospace protectant nasıl kullanılır? sulandırıp sprey şeklinde olabilir mi?
-en önemlisi, başta sorduğum kil uygulamasını nasıl yapacağım? hafif bi ıslaklık yardımıyla camı silecek miyim?
-daha önce hiç araç cilalamadım. atas hydrorep aldım, sık sil yöntemi mi kullanacağım?
-klima bombası denilen atas airclim ürünü kullanırken klima açık mı olacak yoksa sadece havalandırma mı?
şimdiden çok teşekkür ederim
bu arada nasiol ürünlerinden sonraki ürün alımımda Atilla beyin aracına yaptığı bir uygulama etkili oldu ,Teşekkürler
@Atilla ÜSKÜPLÜ (19096)