Gönderen Konu: 2014 Corolla Multimedya Sistemi Öneri  (Okunma sayısı 3481 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 4600
  • Model Yılı: '14
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
2014 Corolla Multimedya Sistemi Öneri
« : Şubat 08, 2015, 00:22:53 »
Merhaba arkadaşlar,

2014 1.33 Life Corolla'ma multimedya sistemi almak istiyorum.
Forumdan Erhan Balcı isimli bir arkadaşın kullandığı bir ürün var.Kendisi memnun kaldığını söyledi.Sanırım aşağıdaki ürün;

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-2014-navigasyon-bluetooth-navimex-ekranli-double-198176334/detay/

Başka ürün tavsiyesi olanlar var mı?

Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

2014 Corolla Multimedya Sistemi Öneri
« : Şubat 08, 2015, 00:22:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 82000
  • Model Yılı: '13
  • 63 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 Corolla Multimedya Sistemi Öneri
« Yanıtla #1 : Şubat 08, 2015, 01:14:55 »
Ben biraz daha bekleyeceğim.Alacağım üründe;
İşletim sistemi android olacak,
gps,tv,bluethooth,wifi,dualzone,cd changer,obd2 okuma,direksiyona tam uyum,8 inç,ekranı parlamayan,geri kamera dışında öne araba konsoluna bağlayacağım kamera ile videokayıt edici,fm radyo,cep telefonu ile miror,usb ,en az dahili 8GB hafiza ve en az 1GB ram,..........

olmalı
Yurtdışında bu ürünlerden var ama 100$ dan fazla olan ürünlerin gümrük işlemleri nasıl bilmiyorum......
Yeni Toyota Corolla 2013 Premium Benzin + LPG  Manuel.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 08, 2015, 06:19:08 »
ali bey bende aracıma almak ıcın  cok arastırdım ama bu tarz urunlerın bır cogunda ekran dokunmatıgınde donma  ve  radyoda parazıt yapma sorunu var. bunları satıcı ıle gorusun derım.
daha kalıtelı androıd ıslemcılı olanlar var pıyasada maalesef onlarında fıyatları 1600 - 1900 tl arası degısıyor

Mesaj Birleştirildi: Şubat 08, 2015, 06:22:35
Ben biraz daha bekleyeceğim.Alacağım üründe;
İşletim sistemi android olacak,
gps,tv,bluethooth,wifi,dualzone,cd changer,obd2 okuma,direksiyona tam uyum,8 inç,ekranı parlamayan,geri kamera dışında öne araba konsoluna bağlayacağım kamera ile videokayıt edici,fm radyo,cep telefonu ile miror,usb ,en az dahili 8GB hafiza ve en az 1GB ram,..........

olmalı
Yurtdışında bu ürünlerden var ama 100$ dan fazla olan ürünlerin gümrük işlemleri nasıl bilmiyorum......
ahmet abı sızın yazdıgınız gıbı urun bende bulsam ucuz yollu hemen alırım. yurt dısı sıtelerde bulduysanız satıcı ıle gorusup faturasını 150 USD Veya 170 USD dıye kestırırsenız fazla bı vergı odemeden satın almıs olursunuz.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...
    • http://devaimystic.deviantart.com/
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 203000
  • Model Yılı: '05
  • 174 kere teşekkür etti
  • 94 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2015, 12:14:31 »
selamlar...

burada benden bahsedilmiş galiba  :lol: hemen geleyim dedim...

ben aldığım üründen son derece memnunum...android muhakkak daha iyidir Windows Ce den ama fiyatı da iki katı artar...bir de yurtdışı sitelerinden güvenip alamadım gümrüğe takılır, satıcı güvenilir değildir vs... o yüzden ülkemizden alın derim...

Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 08, 2015, 16:05:59 »
Erhan bey haklısınız ama her satıcı aynı degil. Ama yinede tedbirli olmak lazım en ufak bi sorunda çok uğraştığırır.
siz ne marka ürün aldınız özellikleri nedir fiyati ne kadar tv özelliği varmı ?  Radyo dinlerken cekmeme parazitlenme sorunu varmi? Ekran dokunmatigi nasıl donma veya dokunmatiginde sorun oluyormu?
Geri Vites Kamerası var mı varsa plakaliktaki kameranın resmini ve araç içinden ürünün resmini paylaşırmisiniz bilgilendirme amaçlı
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 09, 2015, 00:51:48 »
Eyüp kardeş Ülkemize getirenler var ama şimdi adamlar wince işletim sistemine android yüklüyor. Tabi böyle olan ürün randımanlı çalışmıyor.Yurtdışı riskli biraz daha bekleyeceğim. :)
Erhan bey kullanımda fotolar paylaşırsa seviniriz. (Bu arada güle güle kullansın).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 2200
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 09, 2015, 11:30:11 »
Yurt dışı gümrük olayı kısaca şöyle;

Fiyatı 300$ olan bir ürün aldınız faturasını da 100$ gösterdiniz. Eğer gümrük memurunun dikkatini çeker ve fatura tutarına inanmazsa size bir ihbarname gönderip gümrüğe çağırıyorlar ve sizden ürüne ait yaptığınız ödemeyi kanıtlayın kredi kartı ekstrenizi  gibi ispatlayıcı belge istiyorlar. Eğer yoksa gümrük memuru piyasa fiyatını baz alıp sizden gümrük vergisi talep ediyor. AB ülkeleri dışından gelen ürünler için %20 gümrük vergisi ödemeniz gerekiyor. 75€ altında muafiyet olduğundan 75€ geçen kısmın %20 si. Kargo ücreti hariç hesaplanıyor. (75€ yaklaşık 84$ yapıyor şu anki pariteye göre.) Kısacası 300$ aldığınız ürüne 100$ fatura kestirdiyseniz ve gümrükte sorun çıkarsa fatura yanlış kesilmiş diyerek yaptığınız 300$ ödemeyi kredi kartı ekstrenizle kanıtlarsanız size 300-84 = 216 * 0,20 = 43,2$ = 2,48'den 107 TL vergi çıkar. Ben fotoğraf makinesi almıştım muafiyet sınırın 2 dolar altındaydı gümrük memuruna ebay' deki ilan ve ekstreyi gösterip muafiyet istemiştim, kabul görmüştü. Yada ürünü ret edip geri gönderiminide talep edebiliyorsunuz.
Yeni Toyota Corolla 2014 Life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Şubat 09, 2015, 21:26:28 »
Yurt dışı gümrük olayı kısaca şöyle;

Fiyatı 300$ olan bir ürün aldınız faturasını da 100$ gösterdiniz. Eğer gümrük memurunun dikkatini çeker ve fatura tutarına inanmazsa size bir ihbarname gönderip gümrüğe çağırıyorlar ve sizden ürüne ait yaptığınız ödemeyi kanıtlayın kredi kartı ekstrenizi  gibi ispatlayıcı belge istiyorlar. Eğer yoksa gümrük memuru piyasa fiyatını baz alıp sizden gümrük vergisi talep ediyor. AB ülkeleri dışından gelen ürünler için %20 gümrük vergisi ödemeniz gerekiyor. 75€ altında muafiyet olduğundan 75€ geçen kısmın %20 si. Kargo ücreti hariç hesaplanıyor. (75€ yaklaşık 84$ yapıyor şu anki pariteye göre.) Kısacası 300$ aldığınız ürüne 100$ fatura kestirdiyseniz ve gümrükte sorun çıkarsa fatura yanlış kesilmiş diyerek yaptığınız 300$ ödemeyi kredi kartı ekstrenizle kanıtlarsanız size 300-84 = 216 * 0,20 = 43,2$ = 2,48'den 107 TL vergi çıkar. Ben fotoğraf makinesi almıştım muafiyet sınırın 2 dolar altındaydı gümrük memuruna ebay' deki ilan ve ekstreyi gösterip muafiyet istemiştim, kabul görmüştü. Yada ürünü ret edip geri gönderiminide talep edebiliyorsunuz.

Erdal bey bilgilendirmen için teşekkürler. Peki adana ,adıyaman,malatya gibi bir yerdeysek gümrük memuru bizi nereye çağırabilir?Kendi ilimizde mi yoksa belli bir bölgedemi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...
    • http://devaimystic.deviantart.com/
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 203000
  • Model Yılı: '05
  • 174 kere teşekkür etti
  • 94 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 09, 2015, 22:26:53 »
Erhan bey haklısınız ama her satıcı aynı degil. Ama yinede tedbirli olmak lazım en ufak bi sorunda çok uğraştığırır.
siz ne marka ürün aldınız özellikleri nedir fiyati ne kadar tv özelliği varmı ?  Radyo dinlerken cekmeme parazitlenme sorunu varmi? Ekran dokunmatigi nasıl donma veya dokunmatiginde sorun oluyormu?
Geri Vites Kamerası var mı varsa plakaliktaki kameranın resmini ve araç içinden ürünün resmini paylaşırmisiniz bilgilendirme amaçlı

800 tl ye aldım 1 yıl oldu...tv özelliği var anteni güçlü çok net çekiyor ama hareket halinde durum değişiyor tabii...radyoda parazitlenme hiç yaşamadım...donma ve dokunmatik sorunu da olmadı...sadece navi açıkken müzik dinlerseniz değiştirmesi ve ses kısması biraz gecikebiliyor o da navi açıkken doğaldır...işlemciyi kullanıyor çünkü...

geri vites kamerası plakalığın oraya olmadı...biz tampona taktık daha iyi oldu...fotoğraf paylaşırım...
Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 2200
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 10, 2015, 10:03:54 »
Erdal bey bilgilendirmen için teşekkürler. Peki adana ,adıyaman,malatya gibi bir yerdeysek gümrük memuru bizi nereye çağırabilir?Kendi ilimizde mi yoksa belli bir bölgedemi?

Bulunduğunuz bölgedeki PİM'e gidiyorsunuz. (PIM: Posta İşlem Merkezi) PIM içinde gümrüklü gönderi işlemleri yapılıyor. Gönderilen ihbarnamede belirtiyorlar.
Yeni Toyota Corolla 2014 Life