0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Passat'ta bence hiç bir şey yok ki. Sadece kapı sacı değişecek.Sadece kapı sacı yırtılmış. Sonuçta 0.65 mm kalınlığındaki sac'a güvenerek arabaya binmiyoruz.Muhtemelende Kangonun tampon barının köşesi buraya çarptı ve köşe batınca yırtıldı.
ahmet ve tekin abinin yaptığı yorumlardan yola çıkarak herhangi bir sorun yok kanısına varıyorum. bu biraz farklı bir kaza olmuş. sıra dışı.
"tok kapı sesi sevenler güzelleştirme ve dayanışma derneği"nden bir basın açıklaması bekliyorum.
Tok kapı sesi sadece kilit mekanizması ile ilgilidir.Renault 12 kilidini Mercedese takarsanız aynı renodaki gibi ses çıkar.
dün internette gezinirken rastladım. yeni kasa yani b8 2015 model passat kangoo ile kaza sonucu bu hale gelmiş. ben görünce gözlerime inanamadım. önce araç sıfır olduğu için sahibine çok üzüldüm, içim cız etti. sonrada oluşan hasar karşısında şoka uğradım. nasıl yani dedim. kapı bildiğiniz bir kağıt parçası gibi yarılmış ve açılmış. kaza ile ilgili ayrıntıyı bilmiyorum. kim nereden geldi nasıl bir çarpışma oldu bilemiyorum. yalnız sitede;"kangoo aracın kapağının açılması sonucu araç bu hale gelmiştir" diye bir ibare vardı. kapak!! ne kapağı. kapı mı kastedilmiş burada. tam anlayamadım doğrusu. ne olursa olsun kazadaki diğer araç kamyon değil tır değil. kangoo bu aracı nasıl bu hale getirmiş olabilir. vw passat almaya niyetlenenler bu fotoğrafları gördükten sonra bir kez daha düşünecekler galiba. lafı uzatmayayım ve kaza sonrası görüntülerle baş başa bırakayım sizleri;