Gönderen Konu: Auris Kapı Tizleri Hakkında  (Okunma sayısı 980 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '10
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Auris Kapı Tizleri Hakkında
« : Şubat 06, 2015, 16:58:34 »
iyi günler son bir kaç gündür tizler çok fazla cızırdamakta sesi açmaya korkar oldum biraz önce tem otodan Cüneyt abiyle görüştüm tam tamına tek tiz tanesi 413 tl iki adet 826 tl maalesef toyota yüzünden bu fiyatlar dedi nasıl bir tiz nasıl bir fiyattır bu, işin sıkıntılı tarafı tizleri iptal etmek için söktüğümde kapıdaki kolonlarda çalışmamakta nasıl bir fikir verirsiniz bu konuda baya tuzlu geldi açıkcası bana tizlerin fiyatı.

Toyota Club Türkiye

Auris Kapı Tizleri Hakkında
« : Şubat 06, 2015, 16:58:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris Kapı Tizleri Hakkında
« Yanıtla #1 : Şubat 06, 2015, 18:56:08 »
Orjinal ama cok kalitesiz.Ben onceki hb corollada.sokturmus tum.gercekten berbatti.Onun yerine 800 tl ye butun 4 kapi focal.infiniti gibi mid takimi kalirsiniz.O zaman hoparlor neymis anlarsiniz.Benim.gibi bu konuda acemi biri bile anliyorsa
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '10
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris Kapı Tizleri Hakkında
« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2015, 19:53:16 »
Orjinal ama cok kalitesiz.Ben onceki hb corollada.sokturmus tum.gercekten berbatti.Onun yerine 800 tl ye butun 4 kapi focal.infiniti gibi mid takimi kalirsiniz.O zaman hoparlor neymis anlarsiniz.Benim.gibi bu konuda acemi biri bile anliyorsa
hocam zaten ben kapılardaki hoparlörleri değiştirdim cadence in en iyi serisini olan cvl serisini taktırdım sıkıntım şu kapıdaki tizleri soketten söktüğümüzde hoparlörlerde çalışmıyor sorun burdan kaynaklı bende