0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Takip ediyorum konuyu. Benimde almam lazim abi
Cümleten teşekkür ederim. Cavit bey dediğinizide kaydettim ilk fırsatta hemen ayarlara bakacağım.elektrik alma ile ilgili de aynanın oradan derken tam anlayamadım murat abi. Benim çakmaklık biraz saçma bir yerde. El frenin daha gerisinde. O yüzden bende kabloyla uzatma yaptım ki kablo kirliliği olmasın diye.
Videoları izledimde gece görüşü pek iyi gelmedi bana. Telefonum note2 onla hemen hemen aynı çekimi yapmış
İlke yalnız videoyu açtığın zaman 1080p ye ayarladın dimi kardeşim. Bir de ne kadar çok ışık o kadar iyi görüntü ne kadar az ışık o kadar kötü görüntü. İsterse 4k olsun ışık yoksa fos. Bilmiyorum ben şayet tatmin oldum. Bana yeter.
ÇAktırma pek anladığımdan değil zaten Hani Aynaya yakın taktım dedin ya bende orada ışıklar varya oradan elektrik alınamaz mı ki diye düşündüm sadece Gerçi senin arabada dikiz aynasının orda lamba var mı bilmiyorum
Murat abi varya sende amma ezdin benim arabayı hee ışık yoktur falan hiç hoş olmadı abi
Evet abi 1080 ile izledim. Bilemiyorum abi ben kamerasını sadece telefonumla kıyaslayabildim. Gece çekiminde plakaları güzel okuyabileyeceğim kamera bulmam lazım
Estağfirullah be abim, ben anlamam ki hangi arabada neresinde ne var Tek bildiğim Toyota kendi arabam
Gündüz, güneşe karşı sürüşte oldukça iyi çekim yaptı, karşıdan gelen araçlar detaylıca görünüyor. 5 dakikalık çekimlerde geçişler arası zaman kaybı yok. Kingston 32Gb class10 kart kullanıyorum. Abdülkadir, kullandığın çakmaklık priz arttırıcı ve daha uzun uzatma kablosunu nereden aldın?