0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yine cehaletimiz çıktı ortaya Allah razı olsun Arkadaşlar, sayenizde bir şey daha öğrenmiş oldum. Yok ya bunlar pahalıysa iyi olmaz, gereksiz bir ayrıntı.
Haklısın abi düzenli bakıma giden bir araç için gereksin bir Ayrıntı ama malum bazı şöförler Aracın suyunun bile nerden kontrol edildiğini bilmiyor o nedenle hararet harici motor suyu deposunda bile soket var su min çizgisine inince ötüyor
Böyle söyleyince aklıma bir olay geldi, babamın aracını bir keresinde yetkili servise götürmüştüm (Mercedes marka 91 model, camı kırılmıştı camını değiştirmek için gitmiştim) adamın birisi geldi, belli kodaman birisi arabasıda o zamanın en son model mercedesi, neyse bu geldi atarlı atarlı bende müşteri temsilcisi ile oturuyorum. Dedi arkadaş sizin yapacağınız işe, saymaya başladı. Bende ne oluyoruz yahu deyip toparlandım, müşteri temsilcisi tırstı falan hemen halledeceğiz falan dedi. Herhalde dedim adamın arabasında birşeyler bozuk, meğersem ön far yıkaması çalışmıyormuş adamın. O zaman ben hiç ön far yıkama falan görmemiş duymamıştım Adam sırf bu yüzden atarlanmış, uzun yola nasıl gideceğim ben diyordu Demek ki biz uzun yolda Allaha emanet gidiyormuşuz
Hahaahahaha... Murat abi, akşam akşam iyi güldüm sayende... Allah da seni güldürsün. Milletin dert ettiği şeylere bak yahu
Adam zengin abi ne yapsa yeridir öylesinin malı mülkü daha bi değerli oluyor
Zengin ama huzuru yok baksana Bak şimdi Toyotayı daha çok sevdim Bu lastik basınç sistemi bile okuyorum millette yok yandı yanmadı falan düşünüp duruyorlar, bende yok kafam rahat yolda nasıl olsa birisi arkamdan sellektör yapar, Allah razı olsun milletimizden çok duyarlılar. Park sensörünü bile benim arabanın orjinalinde takmamışlar, bendeki sonradan taktırma, bazen kafasına göre yolda tümsek olsun ötüyor, hemen ulen birşeymi var arkada deyip korkuyorum gaza basmaya, bu bile dert oldu bak, nerde o çarpınca duyarsın anlarsın sistemi
Aynen abi böylesi daha iyi porche cayen ile uzun yola gittim ekran da uyarı Yazısı çıktı kaldırmak için şu tuşa basın diye düğmelerle oynarken bi baktım nerdeyse bariyere çarpacam son anda kurtardım. Tabi gideceğim yere varana kadar bulamadım o tuşu senin bahsettiğin lastik basınç sensörü hikayemi Audi a6 da yaşadım ekran da uyarı ışığı ( şekilden Anlıyorum lastik havasıyla ilgili sorun var ) uyarı yazısı çıktı İngilizce çektim resmini tercüme için Hanım'a gönderdim ( cahillikte sınır yok ) oda dedi şu lastikte basınç sorunu var inip bakıyorum lastik Havası yerin de lakin gidene kadar Aklım lastikte kaldı.
Her markadan bahsediyoruz fakat BOSCH marka balatadan bahseden yok hiç onun durumu nasıl onuda düşünüyorum taktırmayı 1-2 haftaya taktırcam birini
Ben neden ayrı ayrı koydular anlamadım belkide öne ve arkaya takılanlarda fark vardır. Bu arada hazır mevzusu açılmışken, BOSCH SERVİSLER var, bunlar nasıldır? Hangi işleri yaparlar genelde?
Hocam Bosch servisler bildiğin bakım yapan özel servisler gibi, fiyatları da çok uygun değil bildiğim kadarı ile.
...o parçayı ustalar ne işe yarıyor bu deyip atıyorlarmış...