merhaba arkadaşlar 2013 toyota yaris 1.0 aracım var. aracım ıle hareket halındeyken bır sorun yok ama aracımla durdugumda araç bos konumda calısırken aracta tıtreme mevcut. aracımı ılk aldıgım zaman boyle bır sey yoktu ve yaklasık 5 aydır bu sorun var... 4 kez servıse getırdım servıs tum herseye baktı motor takozlarından motor kulaklarına kadar, bılgısayara bagladılar her sey normal gorunuyor dedıler. sonra bır bardaga su doldurup vıdeolarını falan cektıler, bana normal dedıler 3 sılındırlı bır arac oldugunu 2 sı ayrı dıgerı tek calısıyor ve bu nedenle bu tıtreme normal dedıler. ıkna olmam ıcın servıste bulunan sıfır bır aracta da bardakla deneme yaptık ve ondakı tıtreme benım aracımdan daha cok ama o arac daha sıfır bır arac ve benım aracım motor ısındıktan yanı bellı bır km yol katettıkten sonra bu sorunu yapıyor. oradakı sıfır arac daha ısınmamıs bır nmotorla zaten tıtreme yapması normal geldı bana.. bu nedenle benımle aynı aracı kullanan arkadas varsa onların araclarında da boyle bır sorun olup olmadıgını sormak ıstıyorum ve ne yapmam konusunda bılgılendırırsenız cok sevınırım.
NOT: video ya alıp buraya atmayı dusundum ama vıdeo alamadım net gorunmedıgı ıcın ancak soyle soyleyebılırım aracın on koltuklarında bu tıtremeyı, kapıları acık konumda baktıgınızda tıtremeyı ve aracın motor kaputunu acıp konumda baktıgınızda normal bır gozle gorulebılıyor... saygılarımla.