0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam, genelde çocuk oturunca ötmüyor. Normal bir insan oturduğu zaman ötüyor. Ağırlıkla alakalı sanırım. Bende de aynı durum oluyor.
Normali Önler Takmazsanız Uyarır Arkada ise kemeri Sökünce uyarır Çocuk güvenliği için
Herkese merhabalarkullanım kitapçığını incelediğimde ön ve arka emniyet kemerleri takılmadığında sesli uyarı verdiği yazıyor. Şoför tarafındaki emniyet kemeri takılmadığında uyarı veriyor ama yolcu tarafında birisi oturduğunda emniyet kemerini takmazsa bazen uyarı veriyor bazen vermiyor yani kafasına göre takılıyor. En yakın zamanda servise göstereceğim. Sensör bozuk derlerse koltuğun döşemesini sökerler mi acaba?Sormak istediğim bir diğer hususta arka kemerler ile ilgili. Bugün arka koltukta 4 kişi oturuyordu herhangi bir kemer takılı değildi. Fakat yolda kafasına göre ötmeye başladı. Konsoldaki arka emniyet kemeri ışıkları kafasına göre yanıp sönmeye başladı. Bir gariplik olduğu kesin. Sizin araçlarda arkada birisi oturduğunda kemer takmazsa sesli uyarı veriyor mu?
Arabadan anlamayan arkadaşim bu niye otuyor dedi uzerinde sensor var dedim ne yani simdi ben buraya karpuz koyarsam otcek mi demişti dedim kemeri takarsan otmez
Okan Bey Astra'da sensor ortada o yuzden karpuz da koysam, su bidonu da koysam cir cir otmeye basliyor bazen dalip koyuyorum market alisverisi sonrasi, otmeye baslayinca uyaniyorum duruma, isin yoksa ya karpuza kemer bagla ya da yere indir