Gönderen Konu: Otomatik şanzıman sorunu olanlar  (Okunma sayısı 1243 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 200000
  • Model Yılı: '95
  • 13 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Otomatik şanzıman sorunu olanlar
« : Şubat 04, 2015, 19:05:35 »
Arkadaslar merhaba, aracında otomatik şanzıman olan arkadaşlar her hangi bi sorun olanlar varsa Sorularını buradan yazabilirler yardımcı olmaya çalışırız. Babam Suudi Arabistan'da 20 yıl bu işi yaptı elimizden geldiğince yardımcı oluruz sorularınızı cevaplarız.
Toyota Camryci

Toyota Club Türkiye

Otomatik şanzıman sorunu olanlar
« : Şubat 04, 2015, 19:05:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomatik şanzıman sorunu olanlar
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2015, 19:56:46 »
Sorularımızı da sorabilir miyiz ?  :P

Yağını eksik etmeyip, kullanım şartlarına(şanzımana yük bindirmemek, N'ye almamak, aracı vurdurmamak vs.)  uyduğumuz sürece Toyota şanzımanı kaç bin KM gider ?
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 301700
  • Model Yılı: '07
  • 73 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 05, 2015, 09:53:53 »
şöyle bir soru sorsam şuan hali hazırda satılık bir 3.5 camry var şanzımanı problem li 2 defa işlem görmüş öncesinde arabanın altını vurmuşlar gömlekte taş izi var belli

Adamla konuştum yardımcı olmak için forumdan bahsettim yurt dışından getirmeye çalışalım dedim.Soğudum satacam dedi şimdi bu araç için suudiarabistan çıkma bir şeyler ayarlayabilirmiyiz acaba
please seat belts

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 200000
  • Model Yılı: '95
  • 13 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 05, 2015, 11:58:34 »
şöyle bir soru sorsam şuan hali hazırda satılık bir 3.5 camry var şanzımanı problem li 2 defa işlem görmüş öncesinde arabanın altını vurmuşlar gömlekte taş izi var belli

Adamla konuştum yardımcı olmak için forumdan bahsettim yurt dışından getirmeye çalışalım dedim.Soğudum satacam dedi şimdi bu araç için suudiarabistan çıkma bir şeyler ayarlayabilirmiyiz acaba

Hocam en başta tamir etmeye bakınız, son çare Suudi Arabistandan parça getirtmek olsun. He getirtelim kardeşim diyorsan elimden geleni yaparım Allahın izniyle de getirtirim istersen komple şanzıman gelirr ama işin içine kargo girdiği için biraz tuzlu oluyor. Suriyenın durumu belli önceden otobüsle istediğin kadar malzeme geliyordu. Şanzımanında ne gibi bir problem var ? eğer hallolacak bır sey ise arabıstana gerek de kalmaz ben babama durumu ıletır çaresine bakarız
Toyota Camryci

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 46000
  • Model Yılı: '13
  • 9 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 05, 2015, 12:44:49 »
Hocam en başta tamir etmeye bakınız, son çare Suudi Arabistandan parça getirtmek olsun. He getirtelim kardeşim diyorsan elimden geleni yaparım Allahın izniyle de getirtirim istersen komple şanzıman gelirr ama işin içine kargo girdiği için biraz tuzlu oluyor. Suriyenın durumu belli önceden otobüsle istediğin kadar malzeme geliyordu. Şanzımanında ne gibi bir problem var ? eğer hallolacak bır sey ise arabıstana gerek de kalmaz ben babama durumu ıletır çaresine bakarız
suudi arabistandan parça getirebiliyorsanız corolla mercekli farı kaça getirebilirsiniz acaba. ?
konu şanzıman ama şansımı deneyim dedim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 301700
  • Model Yılı: '07
  • 73 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 05, 2015, 13:21:11 »
sametcim adamda tam olarak ne olduğunu bilmiyor kendisi yaptırmış 2000 km sorunsuz binmiş ondan sonra tekrar vites boşa çıkmaya başlamış kontağı açıp kapatınca düzeliyormuş sonra iyice kötü olmuş şuan vitese hiç geçmiyormuş antalyada araç yatıyor dedi..

araç için 30 a kadar düşüyor bu çıkma şanzımanı da uygun bir fiyata bulabilirsek neden olmasın diye düşünmüyor değilim.Hali hazırda senin gibi suudiarabistan geçmişi olan birini bulmuşken.

Ortalamaya neye maal olur birde neden en son çare çıkma bulmak olsun?
please seat belts