0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar bende de 2009 mevcut. 60000'de standart yağ-filtre haricinde şanzıman yağı değişir. yetkili servis 650-700 tl fiyat çıkardı. ben özel serviste 450'ye hallettim. tüp konusunda ben de brc my11 var. hiçbir sıkıntısı yok ve çok ekonomik. uzun yol 110-120 ile 8.5 lt. lpg tüketiyorum. şehir içinde ise 12 lt. izmirde bulunduğumdan maalesef servis ve usta tavsiyesinde bulunamayacağım.
Araç otomatik ise 60.000 KM'de şanzıman yağı değişir, manuel ise 80.000 KM'de diye biliyorum.
Abi bizim araclarda sanzuman yagi var mi manuel araçta yani bende 90 bin bakimi yapcam ufuk abi soylemisti arabayi otomatik sandi herhalde dedim ama manueldede var sanirim gecen bakim degismedi sanirim
Şanzımanda yağ var tabi Okan. 80.000 KM ve katlarında değişmesi gerekli. Yanılmıyorsam 75W-90 kullanılıyor.
üstad t27 kasa 2000 motorlarda manuel şanzıman yok. sadece cvt şanzıman ile üretildi.
Merhaba,Avensis 2011 Premium gaz olarak İstanbul trafiğinde ne yakıyor. Ben benzinde 13,5 - 14 litre yakıyorum. Haftalık 100 - 125 km civarında yapıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Princeden başka taktırmayı düşünmüyorum. Ondan daha iyi diyeceğiniz bir marka varmı.Şimdiden teşekkür ederim.
Ortalama hızınız nedir peki 14lt oldukça fazla bir rakam bu değerler t25 2.0lt avensisde görülen değerler aslında sizindeki 7 ileri cvt şanzımanın ekonomi yapmanızı sağlaması lazım.