0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün tekrar baktım benim araca. Araçta kapı veya bagaj kapısından herhangi biri açıldığı zaman tavan ve bagaj lambası yanıyormuş.
Çok ilginç. Bende yandığını farketmedim, acaba makyajlılarda mı geldi bu özellik ?
Valla hic bakmadim ama piknige falan gidiyoz mangala muzik aciyoz kapilar acik oluyor tavan lambasi hadi kapatiliyorda bagaj daki kapanmiyor surekli yaniyor ona uyuz oluyorum
Biraz önce baktım, bagaj açılınca iç tavan lambası yanmıyor bende. İlke, sen bilmeden açtın bu özelliği ya da makyajlılarda geldi.
merabalar aracım 2005 corolla terra hb, paspas aydınlatması yaptırayım derken tavan lambasını bozdurdum paspas ışıklandırması için led lamba bağlatmak istedim elektrikçi sagolsun nası yaptıysa tavan lambam kapı modunda yanmıyor artık. Direksiyon altındaki o mavi kutu şeklindeki modül arızalandığını söylediler. servise gittim aradığım parçanın ellerinde olmadığı yurt dışından getireceklerini söylediler.fiyatı sordum şok oldum 600 tl mişşş... forumda Bahsedilen bi yazıda bagaj lambasından kablo alındığı söylenmişti o şekilde tavan lambası kapı modunda yanarmı, yada önereceğiz başka bi çözüm varmıdır.600 tl o parçaya ödeyecek durumum yok yardımlarını bekliyorum teşekkürler.