0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elektrikçi ile bi görüş bagaj lambası kapı açıldığına yanmiyor Zannedersem senin dediğin gibi olursa bagaj kapağı açıldığında tavan lambası yanar tam emin değilim yine de
valla emrah bey gittiğim elektirikçiler pek çözüm üreten kişiler değillerdi malesef, arabayıda daha fazla kurcalatmak istemiyorum daha kötü olcak, anlayacakmiş gibi söküp öle bakıyolar çözümü burda bulurum inşallah
Mavi kutuyu cikartin. Icini acin icinde mosfet var bir tane onu degistirin düzelir Ben yaptim duzelttimMesaj Birleştirildi: Şubat 04, 2015, 08:50:55Bizim araclarda yaniyor abi. Ben ilkten oyle idarelik yaptim. Sonra mavi kutunun icindeki mosfeti degistirdim
Mavi kutuyu cikartin. Icini acin icinde mosfet var bir tane onu degistirin düzelir Ben yaptim duzelttim.Mesaj Birleştirildi: Şubat 04, 2015, 08:50:55Bizim araclarda yaniyor abi. Ben ilkten oyle idarelik yaptim. Sonra mavi kutunun icindeki mosfeti degistirdim
Skodaya yapılan uygulama cok guzel olmus, benimde yaptirmak isteğim tam olarak buydu ama yarım kaldı benim sansima :-) Mesaj Birleştirildi: Şubat 04, 2015, 14:56:37Bu mosfeti değiştirme işlemini oto elektrikçi yapabilirim, öyle halledemezsem eğer bagaj lambasindan nasıl allinabilir elektrik bağlantısı, öyle bağlantı yapıldığında tüm kapıları açtığımızda iç aydinlatmamiz yanarmi tekrardan? Çok teşekkür ediyorum yardimlariniz icin
Bagaj lambasından alırsan kapılar açılınca yanmaz. B
İlke e12 lerde bagaj açılınca iç lamba yanıyor mu ?
dediğiniz gibi arkadaşlar ben en iyisi elektronik kart tamiri yapan biyere gidip o mosfet denen parçayı yaptırayım.tüm sistem o mavi kutuya bağlı başka yolu yok anlaşılan, küçük bişey ama kafama takıldı işte elinle yak sanki tavan lambasını da neolacak.gittiğim elektirikçi nası yaptıysa kapı modundaki tavan lambasından direk bağlantı aldı sadece şöför kapısı açılınca tavan ve paspas aydınlatması yanıyor( ama eskiden olduğu gibi azalarak sönmüyorda direk sönüyor ).diğer kapılarım açılınca aktif olmamakta.yorumlarını ve yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim sağolun iyki varsınız
Anlamadım, nasıl kapı açılınca bagaj yanıyor derken?
Kapılardan biri açılınca bagaj lambasıda yanıyor abi. Ama bagaj açılınca tavan lambası yanıyormu dikkat etmedim
benim anladığım kadarıyla kapılar açıldığında bağajı aydınlatan lamda yanıyor aynen tavan aydınlatması gibi, birazdan gidip deneyeceğim arka koltuğu yatırıp yanıp yanmadığını bi kontrol edeyimMesaj Birleştirildi: Şubat 04, 2015, 19:41:33ilke az önce denedim kapıları tek tek açtım ama bagaj lambası yanmadı, benim arabanın o mavi kutusuyla alakalı oda galiba.2005 corolla hb 1.6 terra