0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam devir ekonomi devri 13 kuruş harika bir değer de 3-5 kuruş içinde güvenlikten,konfordan ödün vermek şahsen bana göre değil..Yaris ş.içi arabasıdır zaten pek birşeyde beklememek gerek bu olayı sadece koltuğa bağlamıyorum ben açarsak direksiyon,süspansiyon bir çok şey konuşulabilir....
Koltukların konumu çok önemli.Koltuk yükseklik ayarı ve sırt kısımının eğim açısı çok önemli.Ayarları vücudunuza göre yaparsanız buyuk oranda sorun kalmaz
Koltuk yükseklik ayarını en yukarı ayarlayıp bir yolculuk yapın. yani oturduğunuz kısım arabanın zemini ile olabildiğince paralel olsun.Koltuğu ne kadar indirip (koltuğun arka kısmını yere yaklaştırıp) eğik bir forma sokarsanız beliniz o kadar fazla ağrır diye düşünüyorum. benim de belde sorun var:)
Koltuk yükseklik ayarı derken sırt kısmın eğimi sanırım. Ne dik me yatay 15-20 derece eğimde diyebilirim. Çok eğik de denemiştim bir ara. Daha az ağrım olmuştu fakat yine de oluyor. Rahat olduğum poziyondaydı koltuk. Boyum uzun olduğundan sıkıntı olmuyor pedallara erişim de yatar gibi gidiyorum o da olmuyor Alper yarisin süngerler sert. En sonunda ısıtmalı soğutmalı hafızalı süngerli bir kılıf aldırtacak bu gidişle.
Yumuşak süngerli koltuk benim bildiğim uzun yolculuklarda daha çok yorar yarisler tam olarak nasıl bilmiyorum..En iyi ihtimal ortapedik bel destekleri ya da uyumak için kullandığımız ortapedik yastıklardan koyabilirsiniz..Mesaj Birleştirildi: Şubat 03, 2015, 15:30:56Mustafa bey bu seferde pedal erişimi sıkıntılı oluyor ve daha çok baldır bacak yorulmalarına sebep oluyor.