Merhaba ben de Halil Bey gibi bu aracın hayranıyım ve kullanmaktayım.
Benim aracım 2004 ext AT modeli yani yok yok. Siyah renkli ve şu an 176 000 kmde.
Hemen her şey açıklanmış ama ben de bir kaç şeyden bahsedeyim.
-- Yakıt konusu aslında o kadar da avantajsız bir araç değil ya da benim araç böyle. 30 lt bir tankım var ölçümlerimi şehir dışında yapıorum, kışın 240-280 arası; yazın ise 270-320 arası yol yapıyorum. Hatta geçenlerde ben de inanamadım ölçümüme 1.79lt/tl ye opetten lpg aldım depo 53 tl ye doldu. Adanaya gidiyordum tam 282 km şehirler arası yol yaptım. Bitmedi şehir içinde de 10 km yaptım ve bitti. Hesaba göre 19 kuruş yapıyor.(arabada kıymetlilerim vardı 110 u fazla geçmedim belirteyim)
-- Ses konusuna gelince, ben davlumbazlara pütür boya uyguladım baya bir faydasını gördüm. Su, çakıl, taş... sesleri azalttı.
-- Araç klimalı ya da klimasız yakıt sarfiyatı farkı olmuyor. Güçten de düşmüyor. Ben Adananın sıcağında hiç kaatmadan kullanıyorum gayet iyi soğutuyor ve yakıta çekişe etkisi sıfır diyebilirim.
-- Aracın 10 000 bakımlarını kendim yaparım, asla aksatmam kızım gibi bakarım belki ondan yakıtta aracım üzmüyor beni. Tavsiyem alcağınız aracın bakımlı olmasına dikkat edin.
Son olarak resim video ekleyebilirsem ekleyeceğim. Herkese hayırlı akşamlar.
Mesaj Birleştirildi: Mart 04, 2015, 21:28:13
[attach=1][attach=2][attach=4]