0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O usta ile tanışmak isterdim.Nasıl bir usta mana veremedim.
Usta kelimesi bu kadar basite alınabilecek bir unvan mı acaba?Bilmem ne bozuntuları Kabuğu soyulmamış söğüt dalı ile dalacaksın
Tamam abi kızma dediginden olsun.
Sen ustasın sana demedim.Usta rolü yapanlara kızıyorum...
Kocaeli fiat beykar bayii yıl 2007 arabamız fiat albea 1.2 albea 16v aracımız çok yakıyor diye gittik ve oradaki ustanın cevabı "abi gündüz far açarsanız araba çok yakar " demişti hala düşünüyorum nedenini
Hayır aracı almayacağım. İşin enteresan yanı araç sahibi de öyle bir inanmış ki adam arabaya bak vaybe diyor...Motor bile ısınmıyor demeye başladı.Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2015, 19:39:44Erzurum'da yaşanan hadiseyi sizlerle paylaşmak istedim.Arkadaşımın Fiat Palio su var motoru düşünün küçükluğünü. Arkadaş gidiyo motor çok yakıyor diye.Usta diyor ki bu motora bu yakıt normal açıpta kaputu bakmıyor bile.Arkadaşım aslen Antepli işi düşüyor Antepe gidiyor o arada elektriksel sorundan dolayı aracı sanayiye götürüyor. İşte burası çok ilginç elektrik ustası arkadaşa senin araba çok yakar diyor. motorla alakası olmayan elektrik ustası meseleyi çok basitçe hallediyor.Tum bunlara sebep olan ise filtre