0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah aracınız güzelmiş peki nerden aldınız aksesuarları? link olarak bizimle paylaşabilirseniz çok iyi olur
Güle güle kullanın, Cumartesi günü sizinle aynı kilometredeydim ve dün geçtim sizi 1724 km oldum. Bagaj havuzu bendekinin aynısı ve arabayı aldığım bayii hediye etmişti bana. COROLLA yazılı kapı eşiklerinin 4 tanesi de 46 lira mı? Yoksa bir tanesi mi 46 lira?
Burak abi markası omsaline linki var dilersen alabilirsin satıcı çok ilgili daha önce forumda yazmıştım kargo şirketi 6 tl fazla kargo ücreti aldı satıcıya bunu ilettiğimde aldıkları fazla tutarı hesabıma havale etti.Ben şahsen memnun kaldım corolla ile ilgili daha fazla krom malzeme olsaydı hepsini ondan alırdım.
Aynen öyle OMSA. Yarın güzel gün. Malum maaş günü. İrtibat kurup sipariş veririm onlar da kargoya verirler Valla süper oldu bu yahu. Çok sağol valla.
Maşallah pırıl pırıl Allah kaza bela vermesin iyi günlerde sürün, eskitin
Maşallah hayırlı uğurlu olsun..
maşallah Allah kaza bela vermesin.aksesuarlarda ayrı yakışmış
Athena çok iyi bir tercih olur Burak abi, ama yaza kadar fiyatlar aynı kalmayabilir. Benden demesi
Bu arada jantlarının kıymetini bil. Ben bu jantlardan almayı düşünüyordum ve geçen bir forum da fiyat mevzusu geçti ve şok oldum. Arayıp servisi sordum ki bu jantların bir tanesi 1.600 lira. 4 tanesi eder 6.400 lira. Arabanın üzerinde fabrika çıkışı geldiği için özel siparişe giriyormuş. ATHENA alacağım artık bende ve onların da tanesi 550 lira. Replica düşünmüyorum çünkü pinpirik adamım bijon aralığı vs. uymaz filan ileri de bir sorun yaşasam replica almama yorarım. Bakalım işte yaza doğru aksilik olmazsa 4 tane ATHENA beni bekler.
abi bi yanlışlık olmasın fiyatta
Valla 2 kere 3 kere soruyu değiştirip sordum servis de ki adama 1.600 lira dedi bir tanesine. Zaten rakamı duyunca gidip jant kapaklarımı öpesim geldi.
46 liraya 4 tanesini çok iyi almışın. Bende alıp takayım onlardan. Çok şık duruyor.
O kadar paraya jant alsam araba takmam evde vitrine koyarım abi