0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar gosterge isiklarim reostayi sona getirmeme ragmen gunduz hic belli olmuyor aksamda belli belirsiz halde yaniyor.arastirmalarim sonucu gostergede bulunan dipsiz ampullerin zamanla uclarinda kararma dan dolayi ve gosterge tablasinin kirlenmesinden kaynaklandigi tahmin edilmekte. Suana kadar herhangi bir islem yapmadim. Gostergede bulunan ampullerin 5mm*19mm 12v 1.2w lik t5 ampul oldugunu tahmin ediyorum. Daha once bu kasalarda bu islemle ugrasan arkadas varsa ampullerin kac watt oldugunu soyleyebilirse sevinirim.birde eger bir yuksek watt ini kullanirsam isinmadan dolayi eritme yada farkli bir zarar verirmi. Tecrubeli arkadaslarin yardimina ihtiyacim var. Saygilar.
Bazılarında 3.2 bazılarında 5 watt kullanılır 1.2 sinyal akü yağ el freni uyarı vs.ışıklarında kullanılır sizinki bu tip t10 sökülmüşken beyaz led ampul takılabilir
Efsane kasa varken bende lambalarını kendim değiştirmiştim. Lamba yataklarını kulak çöpü ve kolonya yardım ile elimden geldiği kadar temizleyip ampullerini değiştirmiştim çok güzel olmuştu yeni araba havası vermişti. Gerçi daha sonradan olayı abartıp araç içindeki lambaların patlak olanlarını da değiştirmiştim .Lamba olarak led tercih etmeyin ışık ayarı yapılamıyor led olanları üzerinden çıkan neyse aynısını alın .Ben ilk başta beyaz olsun diye led aldım baktım ayar yapılmıyor vede çok güçlü yanmıyor gittim tekrardan orijinal ampullerden almıştım. Bilginize
Bu konya isi iyiymis ama istanbulda olsaydi super olacakmisti.ben youtube dan izledigimde sanki t5 olarak gordum. Bu resimdeki benim aracim icin biraz buyuk olmasin.Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2015, 12:58:02Ustad beyaz takarsam yine yesil olan gosterge yesil olmazmi.birde beyaz derken led den bahsediyorsun deyilmi
Arkadaslar biraz once soktum gostergeyi. 4 tane t10 vardi ustunde yesil kondom ortulmus.10 a yakinda t5 vardi.fakat ne t10larda nede t5 lerde hic birinde kac watt oldugu yazmiyordu.birtanese patlak cikti.temizlik olayini yapmadim ama onuda yapacam.
Keşke Efsaneye yaptığım uygulamaların fotoğrafları olsaydı.Fakat yukarıdaki fotoğraf filan benimkinin yanında resmen sönük kalırdı.Hiç değişik renk ampül muhabbetine girmeyin çıkanların daha parlak yananını alın yeter.