0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim aracım yeni corolla. Benim araçta da bu kısma ( parmaklarımın ucunun değdiği kısım) bastırınca aşağı doğru cıızırtı kesiliyor. Ses sert asfaltta , kilitli taşlı yolda ve otoyolda trafik ışıklarına gelmeden önce yola yapıştırılan beyaz şeritlerin üzerinden geçerken geliyor. Bakalım çözebilecek miyiz?
benim aynı yol şartlarında gösterge camından geliyordu. o beyaz hız kesicilerden geçerken cızırtı gelirdi hep, kağıt katlayıp sıkıştırınca bir sorunum kalmamıştı.
Normal Salih Bey. Siz de birşeyler sıkıştırarak çözebilirsiniz.Gösterge camı panelini sökerek bağlantı noktalarına yumuşak birşeyler koyabilirsiniz
Ses 6: Fren sürtünme/gıcırtı sesi eklendi.
Bu ne ya Mutlu 6. sese ne zaman geldi?
Anlamadım Aytaç abi? Başka bir konuya cevap verince aklıma geldi yazayım her ihtimale karşı dedim. Eklemeleriniz varsa buyrun.
benim yariste sadece a adet ses sorunu var ama beni delirtiyor, arka soldan geliyordu , hani eşortmanların fermuarları metal olur koşarken ses çıkartırya fermuarı tutup çektiğin parça onun gibi bişey sesi geliyordu tam 3 ay delirdim nerden nerden diye , bigün aracı eşime kullandırttım arka kolduğa oturdum, sağ sola bakıyorum bişey varmı diye bir an arka koltuğu sırtımla itince sesin kesildiğini farkettim, sonra kafalığı sıkıca tuttum ve ses gitti.
Mutlu valla kafaligin rayinda ses vat sanirimda, neden ben cozum buluyorum , bu toyota servisleri neci abi ? neden beni ugrastiriyorlar ? gerekirse komple arka koktugu degistirsinler beni alakadar etmezki. o sesleri bizmi koyuyoruz arabalarin icine.