0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne kadar işlevsel olabilir ki. hele istanbul gibi mega şehirlerde. nerede olursanız olun karşınızdan bir şekilde araç gelecektir. veya bir insan olacaktır. her iki türlüde rahatsızlık. he köy mahali olur. ağaçlı yollar, ormandan geçen ıssız yollar vs. olur o zaman belki mantıklı ama bence şehir kullanımında gereksiz ve kullanışsız bir özellik olur kanaatindeyim. aynı zamanda rahatsız edici. hani cam kontrol tuşlarına belirteç ve ışık koyulmamasına "masraf" diyorlar ya fiyatı artıran etken diyorlar ya gerekçe olarak. işte bu gerçek bir masraftır. tam bir lükstür. bence buraya gelene kadar daha önemli ve işlevsel geliştirmeler yapmaları lazım.
Doğru Abdulkadir Bey, böyle bir özellik ancak otobanda ve kırsalda işe yarar herhalde. Zaten benim linkini verdiğim video'da da otobandaki uygulamasını göstermişler animasyon kullanarak.Benim tatil zamanı gece otoban ya da ilçeler arası yolda giderken yol trafiksiz ise ve araç yoksa uzunları yakıp araç görünce kısaya atma gibi bir alışkanlığım var. Bu yeni sistem demek ki onu otomatikleştirmiş diye düşündüm. Faydalı olur, ilave bir kolaylık olarak bence.
bu özelliği ben çok tasvip etmedim fakat belki şöyle bir şey olabilir. bilmiyorum diğer markalarda var mı veya hangi c segment araçlarda var. uzunların yandığını bildiren bir ses. sürekli veya aralıklı fark etmez. cumartesi günü istoçtan dönerken bir ara gösterge paneline gözüm takıldı anam birde baktım ki uzunlar açık. apar topar kapattım hemen yok sellektör de yapamadım yolculuğum boyunca demek ki farkında olmadan elim bir ara değmiş ve aktif olmuş. halbuki sesli bir uyarı sistemi olsa daha faydalı olurdu. kim bilir kaç kişinin gözünü aldık rahatsız ettik bilmeden.