0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yüksel bizim burada bazı yerler hazır kılıfı komple söküp araca göre kesip tekrar dikiyorlar .Bu sayede aracın orijinal kılıfı gibi duruyor
Bursa'da bilmiyorum ama İstanbul'da var.
Geçenlerde Ankara'ya yolum düştü . 190 liraya döşemecioğlundan taktırdım işçilik ve malzeme kalitesi beni memnun etti. Kargo da yapıyorlar , paylaşmayı düşündüm hep ama bi vaktim olmadi sizin için bir kaç fotoğraf eklemeye çalışacağım birazdan .
Yüksel bizim araçların alt kısmından dolayı kılıfları tam oraya oturtamıyorlar. Ortası çıkınılı ya o yüzden. Sana tavsiyem benim gibi önlere atlet kılıftan geçir. Bende arkası kullanılmadığı için önemsemedim. Yazın arka koltuk kullanacağı zamanda hava aldıran pamuklu kumaş aldım. Onu atıyorum.Koltuk kılıfları bazen yarardan çok zararda yapabilir. Örneğin 1 yıl kılıfla bin. Kılıfları sök normalden daha çok tozlanabiliyor. Bende bir ara çok düşündüm ankaradan sipariş etmeyi ama. Bu etkenler yüzünden vazgeçtim. Koltukların kirlenmesini geciktirmek için 3m sprey koruyucu var. Su itici tabaka oluşturan. Onlardan alabilirsin.
Dosemecioglu fordclub forumunun neredeyse anlasmali dosemecisi. Ankaranin bir cok arac seveni oraya yaptırır. Fiyati biraz tuzludur ama malzemesi kalitesi ve işçiliği cok iyidir. Google yazınca çıkıyor zaten
@Talat Cirit (30815) Bey, fotoğraflar için çok teşekkür ederim.En azından dikme denilen kılıfın nasıl olduğunu görmüş oldum.Hakan abinin bir ahbabından dikme olarak alacağım kılıfları, onların koltukta nasıl duracağını sayenizde gözümde canlandırdım.Alt kısma dikkat etmem lazım o zaman.Ben bir engel görememiştim ama yarın bakıp gözümde canlandırayım kılıfın nerelere gelecğeini.İşini iyi yapan bir yer olduğu belli abi.Yapılan işçilikler konuşuyor gerçekten.
Alt kısım dediğim baldır desteği varya. Oturduğumuz yerin ortası. Oradan bahsediyorum çıkıntılı olduğu için orası tam oturmuyor.
Hatırladığım kadarıyla sen bir ara bahsetmiştin buradan abi, aşağıdaki yer mi bahsettiğin yer ? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-bej-siyah-toyota-corolla-oto-kilifi-havayastigi-cikisli-117027617/detayMesaj Birleştirildi: Haziran 05, 2015, 16:39:57Teşekkür ederim Hakan abim, bahsettiğin yerle de görüşeceğim. Sen tavsiye ediyorsan vardır bir bildiğin.
Araca özel dikildiği için bence bir problem yaratmaz.Ayriyetten Hakan abinin dediğine göre öyle zorlu kısımlar için sünger gibi malzemeler kullanılıyormuş.